Betrouwbare stucadoor in Zutphen.

JMH Vloeren & Wanden werkt graag in en rondom Zutphen en is gespecialiseerd in stevig, strak en glad stucwerk.

Wij zijn een ervaren afbouwbedrijf in omgeving Zutphen en onze stucadoors werken zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij brengen stucwerk aan bij oude woningen, bij nieuwbouwprojecten, of helpen u bijvoorbeeld bij het renoveren van uw badkamer. Indien gewenst leveren wij ook totaalpakketten. U kunt dan bij ons terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van afbouw en het inschakelen van verschillende bedrijven is dan niet nodig. U heeft dan slechts één aanspreekpunt en hoeft niet met verschillende bedrijven te werken. Wij doen dan alles wat nodig is om uw huis of pand als nieuw te laten stralen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Wat is stucwerk eigenlijk?

Stucwerk is een stijlvolle en professionele manier om uw muren of plafonds te repareren, of voor te bereiden voor een decoratieve vorm van muurbewerking. Wanden en plafonds worden door ons behang- of sausklaar gemaakt. Er bestaan verscheidene varianten en manieren om te stucen. De meest gangbare zijn het pleisterwerk (dit is het aanbrengen van een relatief dunne laag gipsmortel) en het raapwerk. (Dit is het werken met een dikkere laag gipsmortel, vooral nodig als de wanden of het plafond ernstig beschadigd zijn)

Waarom stucadoor Zutphen?

  • Ervaren en goed opgeleide stucadoors

  • Duidelijke offertes en eerlijk geprijsd

  • Werk altijd conform de gemaakte afspraken

  • Bekend met alle vormen van afbouw

  • Totaalpakket indien gewenst

Uw partner in Zutphen voor volledige binnenhuisrenovatie

JMH Vloeren & Wanden is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een grote hoeveelheid diensten voor binnenhuisrenovatie. Naast het stucwerk kunt u ons ook inroepen voor al uw schilderwerkzaamheden (zowel binnen als buiten) of het bewerken van uw nieuw gestucte wanden met stevig glasvezelbehang. Maar wij zijn ook bekend met andere vormen van wandbewerking, zoals bijvoorbeeld Beton Ciré, Stucco of vloeistofdichte wandcoating. Verder zijn wij bedreven in het leggen van vloeren.

Betoonlook Pu gietvlier

Stucadoor Zutphen

Dus voor al uw afbouwprojecten gaat u naar JMH

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gratis offerte aanvragen