Kunststof vloeren door heel Nederland

Uw specialist op het gebied van kunststof vloeren

Een gezellige, huiselijke woonkamer; een georganiseerde kantoorruimte met een strakke aanblik, of een functionele en veilige fabrieksruimte… dat begint altijd met een goed gelegde en duurzame vloer. JMH Afbouw vloeren & wanden met meer dan 15 jaar ervaring is gespecialiseerd in kunststof vloeren door heel nederland en helpt u graag verder.

Er zijn op het gebied van kunststof vloeren vele mogelijkheden, ieder met zijn eigen specifieke voor- en nadelen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Wat is een kunststof gietvloer?

Een kunststof gietvloer is een duurzame, kwalitatief hoogwaardige vloer met een speciale, uiterst sterke slijtlaag die zich gemakkelijk laat onderhouden. Een kunststof gietvloer is gemaakt op een basis van polyurethaan (PU) of epoxy. In industriële toepassingen wordt vaak gekozen voor een vloer op epoxy basis omdat deze nog sterker is, en goed bestand is tegen zuren. Kunststof gietvloeren zijn kras- en slijtbestendig, UV-resistent, vloeistofdicht en worden naadloos gelegd.

Gaat het u om een bepaalde dikte, een bijzondere structuur of een bepaald motief? Het kan bijna altijd geleverd worden. Door de enorme vooruitgang op technologisch gebied zijn deze vloeren van hoge kwaliteit, uiterst duurzaam en hebben ze een natuurlijke uitstraling.

JMH Vloer en wand design: Specialist op het gebied van:

  • Kunststof gietvloeren

  • Marmerstone en Siergrind

  • Cement gebonden vloeren

  • Troffelvloeren

  • PVC vloeren

  • Laminaat

Maar JMH vloer en wand design doet meer

Maar u kunt bij ons ook kiezen voor PVC of laminaat. Het laminaat van bijvoorbeeld Balterio en het PVC van mFLOR zijn van zo’n goede kwaliteit dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout.
Of wat denkt u van een Siergrindvloer of een vloer gelegd van echt marmer met een prachtige, diepe natuurlijke tint?

Door ons grote aanbod van vloermogelijkheden kunnen wij u voor vrijwel iedere situatie de juiste oplossing bieden. Wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren en kunnen klanten door heel Nederland helpen.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

U bent bij ons van harte welkom. Neem contact met ons op voor een afspraak,
zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen maken tijdens een persoonlijk gesprek.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen