JMH Afbouw
Hoogenveestraat 25,
7424 GR Deventer

+31619033898

Over ons

JMH Afbouw

is door de jaren heen uitgegroeid tot een gezond en eerlijk bedrijf met een grote en tevreden klantenkring door heel Nederland. Doordat wij alles in eigen hand houden kunt u bij ons rekenen op scherpe prijzen en zoeken wij telkens weer naar de hoogst mogelijke kwaliteit en de beste technieken om het werk uit te voeren. Natuurlijk zijn wij een zakelijk bedrijf, maar wij werken graag vanuit de overtuiging dat wij alleen door het leveren van de hoogste kwaliteit kunnen groeien als ondernemer. Uw wensen als klant worden nauwgezet nagevolgd.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

JMH Afbouw vloeren & wanden:

Uw partner voor een strakke, stralende vloer of wand

Is het leggen van een nieuwe vloer of het bewerken van een wand een klus waar u misschien wel tegenop ziet? Dat is nergens voor nodig. Wij nemen u het werk uit handen en leiden u op een betrouwbare en professionele manier het hele proces door. Onze offertes zijn duidelijk en overzichtelijk waarbij wij niets aan het toeval overlaten.

Goed om te weten

  • Meer dan 15 jaar ervaring

  • Werkzaam door heel Nederland

  • Zowel voor particulieren als bedrijven

  • Kennis van zaken

  • Hoge kwaliteit

  • Een enkel aanspreekpunt

  • Erkend SBB leerbedrijf

Wist u dat...?

U bij ons ook terecht kunt voor inloopmatten, karpetten, kunstgras, tapijt en trapbekleding. In onze showroom kunnen wij u wegwijs maken uit de vele mogelijkheden. Voor het leggen van tapijt en trapbekleding doen wij een beroep op een betrouwbaar partnerbedrijf, waarbij wij het aanspreekpunt blijven.

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloer de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen