Betonlook-Flame pu gietvloer:

Een bijzonder fraaie uitstraling

Een Betonlook vloer heeft doorgaans een prachtig strakke en dus rustgevende, haast ruimtelijke uitstraling. Maar met een betonlook-Flame pu gietvloer gaat u nog een stapje verder. In principe verschilt deze gietvloer niet veel van een gewone pu-gietvloer, behalve dan dat wij bij deze gietvloer met twee goed op elkaar afgestemde kleuren werken. Hierdoor ontstaat er een prachtig, haast vlammend patroon dat bijzonder fraai oogt.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Hoe werkt het?

Allereerst wordt de aanwezige ondervloer geschuurd en bewerkt en worden eventuele oneffenheden of scheuren weggewerkt. Indien nodig bewerken wij de ondergrond zelfs twee keer. Hierna wordt de onderlaag voorzien van een epoxy primer en dichtgezet met een Epoxy schraplaag. Hierna wordt de gietlaag vlak en uiterst strak aangebracht en uiteindelijk netjes afgewerkt met een stevige afwerklaag waardoor uw vloer makkelijk te onderhouden blijft. Wij lakken deze vloeren altijd twee keer af.

Het leggen van de verschillende lagen en het opdrogen neemt enige tijd in beslag, en u moet er op rekenen dat u doorgaans zo’n zes dagen geen gebruik kunt maken van de betreffende ruimte.

Als u voor een Betonlook-Flame pu gietvloer kiest kan er in principe met elke gangbare RAL kleur worden gewerkt. Ook is het altijd mogelijk om een anti-sliplaag aan te brengen of om een sanitaire mortelplint te plaatsen. Dit is bijvoorbeeld erg handig in badkamers en toiletruimtes.

Voordelen van een Betonlook-Flame pu gietvloer:

  • Fraaie betonlook uitstraling

  • Gemakkelijk in het onderhoud

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Naadloos en hygiënisch

  • Zowel geschikt voor woonruimtes als kantoorruimtes

  • Stootvast, slijtvast en uiterst duurzaam

  • UV bestendig

  • Vele verschillende mogelijkheden bij de coating

Vanzelfsprekend worden alle veiligheids- en milieuvoorschriften nauwgezet nageleefd.

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloer de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen