Beton Ciré wanden badkamers bij JMH Afbouw vloeren & wanden Deventer

Prachtige strakke wanden, muren en badkamers door heel Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van uw wand met Beton Ciré, een product op basis van cement met ongekende mogelijkheden en een prachtige uitstraling.

Beton Ciré is erg gebruiksvriendelijk, stootvast, goed schoon te houden en kan in principe op elke ondergrond worden aangebracht. Hierdoor is het een geliefd product geworden voor het duurzaam bewerken van wanden. Omdat Beton Ciré watervast is worden badkamers en vochtige ruimtes vaak met Beton Ciré bewerkt.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Hoe werkt het?

Het mooie van Beton Ciré is dat het een fraaie, klassieke beton look oplevert zonder de benodigde dikte van bijvoorbeeld polybeton. Door de kunsthars heeft dit product ondanks zijn enorme hardheid toch een bepaalde flexibiliteit. Dit maakt het mogelijk om de Beton Ciré dun aan te brengen. Beton Ciré bestaat uit twee cementlagen. De eerste laag bestaat uit ±3mm en de tweede cementlaag bestaat uit ± 1mm. Vervolgens worden de lagen geschuurd en drie maal afgelakt. Alles bij elkaar moet u er wel op rekenen dat het ongeveer drie dagen duurt voordat het klusje geklaard is.

Wist u dat Beton Ciré ook wordt aangebracht op bijvoorbeeld tafelbladen? Wij werken graag met dit product en vertellen u graag meer over de talloze mogelijkheden.

Waarom JMH Afbouw vloeren & wanden?

JMH Afbouw vloeren & wanden Deventer werkt door heel Nederland en levert uitsluitend vakwerk.

  • Meer dan 15 jaar ervaring

  • Gespecialiseerd in het werken met Beton Ciré

  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

  • Duidelijke offertes

  • Eén aanspreekpunt

  • Wij werken snel en schoon

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen