Een siergrind vloer bij JMH Vloeren:

Een weldaad voor het oog

Als u een siergrindvloer besluit te nemen kiest u voor een duurzame oplossing met een bijzonder fraaie en natuurlijke uitstraling die in ieder interieur past. Een huiskamer met een strak gelegde siergrindvloer is dan ook een weldaad voor het oog.

Het basismateriaal van zo’n vloer is een fijne grindkorrel, waarbij u een keuze kunt maken uit verschillende natuurlijke tinten.

Behalve dat zo’n vloer (of trap) bijzonder mooi oogt is deze erg duurzaam en in principe erg makkelijk te onderhouden. Buiten een goede stofzuigbeurt is er vaak niet meer nodig dan een paar keer per jaar de mouwen op te stropen en de vloer een goede schrobbeurt te geven met een emmer lauw zeepwater en een stevige bezem.

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van een siergrind vloer. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan de showroom van een garage. De mogelijkheden zijn talrijk.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Goed om te weten

Een goed gelegde siergrind vloer moet doorgaans ook gesealed worden. Dit is een eenvoudig proces dat er voor zorgt dat de vloer geen water doorlaat, waardoor de ondergrond altijd schoon en fris blijft.
Moet er gesealed worden? Nee, dat hoeft niet persé. U bespaart dan wat op de kosten, maar het grondig schoonhouden van uw vloer wordt een stuk zwaarder. Stelt u zich eens voor dat u een keer per ongeluk een kleverige vloeistof morst. Die zakt dan door het grind heen en daar kunt u niet zonder meer bij. Vooral in vochtige ruimtes is het sealen echt aanbevolen en in de praktijk blijkt dat het niet of wel sealen van een siergrindvloer niet veel uitmaakt met betrekking tot de uitstraling.

Omdat een siergrindvloer naadloos gelegd wordt is het mogelijk om eenvoudig hele verdiepingen met deze vorm van vloerbedekking te bekleden zonder onderbrekingen van drempels. Ook is er nooit snij- of restafval, wat kostenbesparend werkt.
Een gesealde siergrindvloer is vaak een goede oplossing voor mensen met longaandoeningen omdat de huismijt, vuil en stof zich er niet op kunnen vastzetten en eenvoudig verwijderd kunnen worden.

Waarom een siergrind vloer?

  • Prachtige, natuurlijke uitstraling

  • Uiterst sterk. Een siergrind vloer gaat een leven lang mee

  • Eenvoudig in onderhoud

  • Alle kleuren mogelijk

  • Naadloos

  • Slijtvast

  • Anti-statisch

Verschillende soorten siergrind vloeren

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Wij helpen u graag verder in onze showroom bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen