Coatingvloer

Wat is een 1mm ep coatingvloer?

Een coatingvloer is in veel opzichten te vergelijken met een gietvloer, met dat verschil dat een coating vloer is gelaagd met een uiterst dunne, sterke epoxy laag. Een gietvloer is doorgaans dikker dan een coatingvloer waarvan de laag over het algemeen niet dikker is dan 1 mm. Hierdoor is een coatingvloer over het algemeen minder duur dan een gietvloer. Er wordt vaak gekozen voor een coatingvloer in grote bedrijfsruimtes en die kan bij verschillende vloersystemen goed als afwerklaag gebruikt worden.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Werkwijze van JMH Afbouw vloeren & wanden

Vloer coatings worden naadloos met een roller (gespaand en doorgerold) op de ondergrond aangebracht. Een Epoxy laag heeft als eigenschap dat deze zeer hard wordt, grote gewichten aankan en bestand is tegen chemische verontreiniging. Dit maakt hem uitermate geschikt in grote bedrijfsruimtes. Bij de offerte die wij voor u maken gaan wij in principe uit van de aanwezigheid van een goede ondergrond. Mocht de ondergrond scheuren, gaten of oneffenheden vertonen, dan is dat toch ook geen probleem. Alles kan gerepareerd of ingeslepen worden, dit tegen een relatief lage meerprijs. Een coatingvloer bestaat uit een twee a drie laags systeem. Voor net een beetje extra kwaliteit is een drie laags systeem aan te raden, zodat u er langer plezier van zult hebben.

Voordelen van een coating vloer:

  • Sterk en slijtvast

  • Leverbaar in talloze RAL en Sikkens kleuren

  • Prima optie voor bedrijfsruimtes

  • Decoratief instrooien mogelijk

  • Anti-slip korrel eenvoudig aan te brengen

  • Naadloos, dus hygiënisch

  • Makkelijk te onderhouden

  • Vele verschillende mogelijkheden bij de coating

Vanzelfsprekend worden alle veiligheids- en milieuvoorschriften nauwgezet nageleefd.

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloer de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen