Glasvliesbehang? JMH Vloeren & Wanden helpt u verder

Glasvliesbehang is een sterk, stevig en scheur overbruggend behang waar u jarenlang plezier van kunt beleven.

Wij zijn gespecialiseerd in deze vorm van muurbewerking en onze behangers werken snel, vakkundig en netjes.  Glasvliesbehang valt onder de noemer glasvezelbehang, maar bestaat, net als zijn broertje Renovlies behang, uit glasvezels én papier. Glasvliesbehang is eenvoudig te onderhouden, goed te sauzen, sterk en stootvast en eenvoudig te verwijderen.

Voordelen van glasvliesbehang

  • Structuurloos

  • Sauzen in iedere gewenste kleur

  • Vangt kleine scheurtjes op

  • Sterker dan normaal behang

  • Snel en eenvoudig aan te brengen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Met de behangers van JMH zit u goed

Wij zijn reeds jarenlang actief op het gebied van muurbewerking en werken met een gedreven, professioneel team van vakmensen. Bij ons geldt nog steeds dat de klant koning is. Wij nemen ruim de tijd voor u en spreken de voor- en nadelen van alle mogelijkheden uitgebreid met u door, zodat u verzekerd zult zijn van het juiste resultaat. Voordat u het weet straalt uw huis als nooit tevoren.

JMH levert een totaalpakket aan diensten

Ons bedrijf levert een groot scala aan diensten. Hiervoor kunnen wij u, indien gewenst, eenvoudig een voordelig totaalpakket aanbieden. Bij het behangen is de muur vaak al behangklaar en kunnen we direct aan het werk gaan, maar helaas zijn muren soms zo ernstig beschadigd dat extra werk noodzakelijk is. In goed overleg met u komen wij snel tot de juiste oplossing. Wij nemen u al het werk uit handen en u heeft altijd hetzelfde aanspreekpunt. Dat is wel zo handig.

Bij JMH bieden wij een volledig totaalpakket, met stucen, behangen en schilderen.

Soorten behang bij JMH

Wij werken bij JMH met glasvlies, Renovlies en glasweefsel behang. Glasvliesbehang is vlak en sterk, en bestaat uit geweven glasdraad. Renovlies behang is ook vlak, maar is gemaakt van papier en textielvezel. Glasweefselbehang is net als glasvliesbehang gemaakt van glasvezels, maar heeft een structuur (rond, blokje of visgraat) Het behang wordt dan in de door u gekozen kleur gesausd en is kras- en stootvast. Het wordt daarom veel gekozen in bedrijven en scholen. Het kan uiteraard heel goed bij u thuis worden aangebracht.

JMH Vloeren & Wanden

klantvriendelijk en professioneel

Wij zijn een uiterst ervaren afbouwbedrijf en kunnen u daarom voor iedere situatie en elk probleem een passende oplossing bieden. Wij hebben intussen een grote en tevreden klantenkring kunnen opbouwen en hopen ook u als klant te mogen verwelkomen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gratis offerte aanvragen