JMH Vloeren & Wanden, uw partner voor Renovlies behang

JMH is gespecialiseerd in Renovlies behang.

Heeft u een nieuwbouwproject of moet uw huidige woning gerenoveerd worden, dan helpen wij u snel en doeltreffend en leveren wij prachtig, strak Renovlies behang. Met deze sterke behangsoort haalt u kwaliteit in huis en bent u verzekerd van een oogstrelend resultaat. JMH zit al jaren in het vak en heeft voor iedere situatie en elke wand altijd een passende oplossing.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Waarom kiezen voor Renovlies behang bij
JMH Vloeren & Wanden

Renovlies behang is een sterk behang dat glad en in iedere gewenste kleur kan worden aangebracht. (Renovlies zelf is altijd wit) Bij Renovlies behang zult u geen zichtbare krimpscheuren of oneffenheden aantreffen en het heeft nagenoeg dezelfde uitstraling als een goed gestucte muur. Als een wand slechts licht beschadigd is, kan Renovlies vaak direct worden aangebracht zonder dat de muur eerst opnieuw gestuct moet worden. Als vanzelfsprekend moeten kleine oneffenheden voor het behangen wel worden gerepareerd. Tenslotte is Renovlies minder gevoelig voor stoten of krassen.

Voordelen van Renovlies behang

  • Sterk behang met een lange levensduur

  • Krimpvrij in de afwerking

  • Stoot- en krasvast

  • Scheurt niet en beschermt de muren

  • Scheur overbruggend

  • Gladde structuur

  • Gemakkelijk te verwijderen

Hoe gaat JMH Vloer & Wand Design te werk?

U bent geïnteresseerd?

Vul dan zo goed mogelijk het aanvraagformulier in, met het door u geschatte aantal benodigde meters. Bent u tevreden met de offerte, dan komen wij bij u langs om het werk uitgebreid met u door te spreken en gaan wij voor u aan de slag. Bij voorkeur is de te bewerken ruimte leeg. Als de te behangen wanden in goede staat verkeren, brengen wij het behang vakkundig aan en werken daarna alle naden netjes weg. Soms heeft een wand meer werk nodig. Kleine oneffenheden kunnen nog redelijk eenvoudig worden weggeschuurd, maar grote scheuren en gaten vragen extra aandacht. Als de muur klaar is kan hij gesausd worden in de door u gewenste kleur. Wij leveren indien gewenst een totaalpakket zodat u, ongeacht de staat van de wanden, verzekerd zult zijn van een perfect eindresultaat.

Het sauzen van de muur

Sommige soorten Renovlies behang zijn voorgesausd. Dit behang heeft maar één extra verflaag nodig. Is het behang in de fabriek niet voorgesausd, dan is het gewenst om twee keer te sauzen. Wij werken met de beste verf op de markt zoals Sikkens en Sigma (RAL en NCF kleuren)

Bij JMH werken wij ook met Glasvlies en Glasweefselbehang

Bij JMH Vloeren & Wanden werken wij niet alleen met Renovlies, maar ook met glasvliesbehang en glasweefselbehang. Renovlies is glad en structuurloos en gemaakt van papier en textielvezel. Glasweefselbehang daarentegen is gemaakt van samengeperste glasvezels en heeft een structuurtje. Deze behangvormen zijn sterker dan normaal behang, stootvast en een goede oplossing voor een prachtige, strakke wand.

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.
U bent bij ons van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen