PVC bij JMH Afbouw vloeren & wanden Deventer

Vloeren van de hoogste kwaliteit

Bij ons kunt u terecht voor het leggen van prachtige, strakke PVC vloeren. Wij werken met PVC van de topmerk mFLOR. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment en wij leggen binnen de kortst mogelijke tijd een vloer voor u waar u jarenlang van zult kunnen genieten.

PVC van mFLOR

JMH Afbouw vloeren & wanden werkt graag met PVC van mFLOR...

PVC van mFLOR

Wat is het verschil tussen PVC en Laminaat?

Beide producten zijn uitstekend geschikt als vloerbedekking, maar er zijn natuurlijk belangrijke verschillen. In vergelijking tot laminaat is een PVC vloer bijvoorbeeld beter bestand tegen vocht en water. Bij laminaat kan vocht het materiaal wat doen uitzetten. Dit is bij PVC absoluut niet het geval. Ook is PVC veel geluidsvriendelijker dan laminaat. Ofschoon het geluid van bijvoorbeeld voetstappen of hondenpootjes bij laminaat voor een deel kan worden weggewerkt door het gebruik van een goede ondergrond, blijft PVC altijd minder gehorig. Tenslotte is PVC ijzersterk. PVC is bewerkt met een transparante slijtlaag. Vaak raden wij een PVC vloer dan ook aan voor mensen met jonge kinderen, maar PVC is ook voor bedrijven vaak een prima oplossing en een geliefde vorm van vloerbekleding.

Kan ik PVC zelf leggen?

Alles kan, maar wij raden het niet aan.
PVC is een stuk dunner dan bijvoorbeeld laminaat en de ondergrond voor PVC moet goed vlak zijn, zonder scheuren, bobbels of gaten. Er moet dus in de regel geëgaliseerd worden, waarna de PVC gelegd of gelijmd kan worden. Wij werken snel en vakkundig en schoon. Alle prijzen staan duidelijk en overzichtelijk vermeld.

Wilt u meer weten?

Op onze specifieke pagina’s kunt u meer informatie vinden over ieder afzonderlijk product.

 Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken,
zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen