Een Betonlook gietvloer bij JMH Afbouw vloeren & wanden Deventer:

Karakter- en stijlvolle vloerafwerking door heel Nederland

JMH Afbouw vloeren & wanden plaatst Betonlook vloeren overal in Nederland. Betonlook vloeren kunnen op verschillende manieren gemaakt worden waarbij gebruik wordt gemaakt van meerdere materiaal soorten. Een betonlook gietvloer wordt of op cement basis of op PU (polyurethaan) basis gemaakt. Een vloer gemaakt op cementbasis oogt doorgaans wat robuuster en er zit meer structuur in. Dit noemt men ook wel woonbeton. Een vloer op PU basis (polyurethaan ) oogt strak. Beide systemen worden gegoten. Een dergelijke, cement gebonden betonlook vloer heeft een natuurlijke, warme uitstraling die een stoer en ruimtelijk effect schept. Net als een gietvloer wordt ook een betonlook vloer gegoten en zorgvuldig met de hand ingespaand. Er zijn vele verschillende mogelijkheden met betrekking tot de kleur en afwerking. (Bijvoorbeeld een anti-slip bewerking)

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Werkwijze van JMH Afbouw vloeren & wanden

Het leggen van een Betonlookvloer kent in principe verschillende stappen. Bij een PU (Polyurethaan) gietvloer gaat dit in vier stappen. Eerst wordt de vloer geprimerd, waarna er een schraaplaag wordt aangebracht. Dan wordt de vloer gegoten en tenslotte afgelakt. Bij een cement gebonden gietvloer kan dit in drie stappen. Bij deze behandeling wordt de vloer eerst geprimerd, daarna gegoten en vervolgens afgelakt. Wij werken snel, schoon en vakkundig en binnen de kortst mogelijke tijd kunt u gebruik maken van uw ruimte met een prachtige, karaktervolle nieuwe vloer. U moet er wel op rekenen dat het hele proces een kleine week in beslag zal nemen.

Waar? 

* Showrooms
* Winkels
* Woonruimtes
* Bedrijfspanden

Waarom een Betonlook vloer van JMH Afbouw vloeren & wanden?

  • Gemakkelijk schoon te maken

  • Duurzaam en slijtvast

  • Naadloos, dus goed voor grote ruimtes

  • Hygiënisch

  • Goed voor vloerverwarming

  • Loopt prettig

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

De mogelijkheden zijn legio. Wij vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van de beschikbare opties en wat voor u wellicht de beste oplossing is.
Maak hiervoor een afspraak, dan helpen wij u graag en vrijblijvend verder.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen