Vloeistofdichte wandcoating:

Een eenvoudige oplossing die jaren meegaat

Eenvoudig gesteld is  vloeistofdichte wandcoating het aanbrengen van een speciale beschermlaag die uw muur verankert in een stevig beschermjasje. Dit kan zowel particulier als bedrijfsmatig worden toegepast en bij nieuwbouw of renovatie.

Als particulier kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van een coating in de badkamer, uw doucheruimte of keuken. Deze coating wordt eenvoudig aangebracht met een kwast of een roller, en uw kwetsbare wanden kunnen er weer jaren tegen zonder dure en gecompliceerde renovaties.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Moet het oude, kapotte tegelwerk in mijn badkamer er uit?

Nee, en dat maakt coating vaak een uitstekende en economisch verantwoorde keuze. Bent u dat kapotte tegelwerk in uw badkamer zat, en zoekt u naar een slimme, niet al te dure oplossing, dan stuccen wij netjes over het oude tegelwerk heen en brengen daarna de pu-coating aan. U heeft er geen omkijken naar, geen restafval en binnen de kortst mogelijke tijd kunt u weer genieten van een verfrissende douche in een nette, strak ogende badkamer.

En bedrijfsmatig?

Bedrijfsmatig wordt vaak gekozen voor epoxy coating, een ijzersterk en vloeistofdicht product, waardoor de wanden van een werkruimte doeltreffend worden beschermd tegen vocht en water en tegelijkertijd een hoge mate van chemische bestendigheid krijgen. Zo heeft JMH Afbouw vloeren & wanden bijvoorbeeld met veel plezier aan een opdracht gewerkt bij het behandelen van muren in de dierentuin, maar ook in prikkelarme ruimtes, politiecellen en gevangenissen.

Hoe werkt het?

De coating wordt naadloos aangebracht
De poriën in de muur worden volledig afgesloten
Stof, vuil en vocht hebben geen toegang
Krasvast
Duurzame behandeling

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloeistofdichte wandcoating de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen