Bij JMH leveren wij glad en strak stucwerk

JMH Vloeren & Wanden: vakkundig en veelzijdig

Bij JMH leveren wij glad en strak stucwerk, altijd behang- of sausklaar. Wij repareren en stucen wanden en plafonds voor zowel bedrijven als particulieren. Onze medewerkers zijn ervaren, werken snel en schoon en uw project wordt met de grootst mogelijke zorg afgeleverd.  Bij ons bent u verzekerd van een stralend resultaat.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06-19033898 voor meer informatie

Wat doet een stucadoor van JMH Vloeren & Wanden?

Een stucadoor bewerkt uw wanden en plafonds met een nette, gladde afwerklaag, zodat deze klaar is voor een volgende stap, zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van schilderwerk of behang. In het geval van een zeer ongelijke ondergrond brengen wij raapwerk aan. Goed aangebracht stucwerk is sfeer verhogend en creëert al snel een speciale uitstraling. Zie voor extra mogelijkheden ook de pagina’s met onze andere diensten, zoals het werken met Beton Ciré, Stucco, Wandcoating of vloerbewerking.

JMH Vloeren & Wanden levert:

  • Volledige binnenhuisrenovatie

  • Badkamers, muren, plafonds etc.

  • Stucwerk voor bedrijven en particulieren

  • Reparatie aan reeds gestucte buitenmuren

  • Volledige ontzorging

JMH Vloeren & Wanden is een bedrijf gespecialiseerd in afbouw. Wij pleisteren en repareren dus ook uw bestaande buitenmuren of gevels, maar doen bijvoorbeeld geen nieuw metselwerk en de daaraan gerelateerde werkzaamheden.

Hoe werken wij?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om het project met u te bespreken. De kosten van het stucen zijn voor u uiteraard van groot belang, en wij proberen u altijd een passende oplossing te bieden die aansluit bij uw wensen en budget. Bij ons is de klant nog altijd koning; wij gaan ervan uit dat u als tevreden klant, de beste reclame voor ons bedrijf vormt.

En tenslotte

Ons bedrijf is gevestigd in Deventer en wij werken in een ruime straal rondom deze bruisende Hanzestad. Wij leveren een groot scala aan diensten en kunnen u dus desgewenst een totaalpakket bieden. Wel zo handig bij de renovatie van uw woning of pand omdat u dan slechts één aanspreekpunt heeft. U bent bij ons van harte welkom.

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw: Kennis van zaken.

 Wij werken graag met dit product en vertellen u graag meer over de talloze mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen