Kunststof gietvloeren van de hoogste kwaliteit.

JMH vloer en wand design Deventer werkt door heel Nederland

Een kunststof gietvloer is de laatste jaren erg in populariteit gestegen en met recht want er zitten aan zo’n gietvloer heel wat voordelen. Voor het leggen van kunststof gietvloeren kunt u zowel particulier als bedrijfsmatig bij ons terecht. Een kunststof gietvloer is een vloer met een basis van polyurethaan (PU) of epoxy. (Deze laatste is nog weer een stap sterker en goed bestand tegen bijvoorbeeld zuren)

Deze vloer kan door ons geleverd worden in alle mogelijke RAL kleuren of een combinatie van twee. Deze laatste methode wordt bijvoorbeeld gebruikt als men kiest voor een Betonlook-Flame pu gietvloer, een prachtige, strakke vloer met een haast vlammend motief.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Hoe werkt het?

Allereerst wordt de aanwezige ondervloer geschuurd en bewerkt. Eventuele oneffenheden of scheuren worden weggewerkt en indien nodig bewerken wij de ondergrond zelfs twee keer. Hierna wordt de onderlaag voorzien van een epoxy primer en dichtgezet met een Epoxy schraplaag. Dan is het tijd voor de gietlaag, die vlak en uiterst strak wordt aangebracht en netjes wordt afgewerkt met een laklaag die wij twee keer aanbrengen. Hierdoor zult u geen enkele moeite hebben om uw vloer makkelijk te onderhouden.

Het leggen van de verschillende lagen en het opdrogen neemt enige tijd in beslag, en u moet er op rekenen dat u doorgaans zo’n zes dagen geen gebruik kunt maken van de betreffende ruimte.

Voordelen van een Kunststof gietvloer

  • Naadloos aangebracht

  • Slijtvast en duurzaam

  • Vloeistofdicht

  • Voor de industrie: bestand tegen zuren

  • Gunstig geprijsd

  • Hygiënisch

  • Eenvoudig in het onderhoud

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.
U bent bij ons van harte welkom en wij helpen u graag verder.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen