Topkwaliteit PVC vloeren van mFLOR

bij JMH Afbouw vloeren & wanden

JMH Afbouw vloeren & wanden werkt graag met PVC van mFLOR. Met dit merk haalt u absolute topkwaliteit in huis. De vloeren van mFLOR zijn uiterst comfortabel, geluidsvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. PVC van mFLOR is waterbestendig en kan daardoor ook goed in badkamers worden gebruikt, iets wat heel wat warmer kan aanvoelen voor de blote voeten dan bijvoorbeeld keramische tegels.

  • Kwaliteit tegen betaalbare prijzen

  • Flexibel en klantvriendelijk

  • Alles tot in de puntjes verzorgd

Onze type vloeren

Wat maakt een PVC vloer van mFLOR speciaal?

Schoon:

Voor een goede gezondheid is het van belang dat uw leefruimte zo schoon mogelijk is. Stof en vuil moeten zo snel en zo makkelijk mogelijk naar buiten kunnen worden gewerkt. Allergieën mogen geen kans hebben en het leefklimaat moet fris en gezond blijven. Een vloer van mFLOR is gemakkelijk in het onderhoud. Het is verstandig om ook te werken met goede inloopmatten.

Creatief en inspirerend:

PVC van mFLOR heeft een prachtige en natuurlijke uitstraling en het aanbod is groot, zodat u precies het product kunt kiezen dat bij u past en dat uw woon- of werkruimte omtovert tot een plaats waar u kunt genieten, zodat u tot uw beste prestaties kunt komen.

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloer de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen