Topkwaliteit PVC vloeren van mFLOR

bij JMH Afbouw vloeren & wanden

JMH Afbouw vloeren & wanden werkt graag met PVC van mFLOR. Met dit merk haalt u absolute topkwaliteit in huis. De vloeren van mFLOR zijn uiterst comfortabel, geluidsvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. PVC van mFLOR is waterbestendig en kan daardoor ook goed in badkamers worden gebruikt, iets wat heel wat warmer kan aanvoelen voor de blote voeten dan bijvoorbeeld keramische tegels.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Wat maakt een PVC vloer van mFLOR speciaal?

Schoon:

Voor een goede gezondheid is het van belang dat uw leefruimte zo schoon mogelijk is. Stof en vuil moeten zo snel en zo makkelijk mogelijk naar buiten kunnen worden gewerkt. Allergieën mogen geen kans hebben en het leefklimaat moet fris en gezond blijven. Een vloer van mFLOR is gemakkelijk in het onderhoud. Het is verstandig om ook te werken met goede inloopmatten.

Creatief en inspirerend:

PVC van mFLOR heeft een prachtige en natuurlijke uitstraling en het aanbod is groot, zodat u precies het product kunt kiezen dat bij u past en dat uw woon- of werkruimte omtovert tot een plaats waar u kunt genieten, zodat u tot uw beste prestaties kunt komen.

Kom langs ons showroom

De PVC vloeren van mFLOR kunnen in veel verschillende diktes geleverd worden, zijn geschikt voor alle verschillende soorten leef- en woonruimtes en kunnen intensief gebruik prima aan.

Bent u benieuwd? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom in Deventer. U bent van harte welkom. De koffie staat voor u klaar.

Vanzelfsprekend worden alle veiligheids- en milieuvoorschriften nauwgezet nageleefd.

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloer de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen