PU-Gietvloeren

bij JMH Afbouw vloeren & wanden

Als u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke, naadloze vloer met een stoere, krachtige uitstraling dan kunnen wij u verder helpen met het leggen van een duurzame gietvloer. Een PU Gietvloer is een afwerkvloer die, zoals de naam al aangeeft, wordt aangebracht door gieten. Een PU Gietvloer is opgebouwd uit polyurethaan (PU) en is erg geschikt voor woon- en kantoorruimtes. In de industrie wordt vaak gewerkt met epoxy-gietvloeren. Epoxy is een nog harder materiaal dan PU en zodoende beter bestand tegen chemische producten en zuren, wat een voordeel kan zijn in industriële toepassingen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

PU-Gietvloer

Met een PU-Gietvloer heeft u legio mogelijkheden om de te leggen vloer goed af te stemmen op uw noden en wensen. Met of zonder anti-slip. Ook is het mogelijk om een sanitaire mortelplint te plaatsen. Dit is bijvoorbeeld erg handig in badkamers en toiletruimtes. Of een combinatie, het is allemaal mogelijk. Doordat een gietvloer naadloos wordt aangebracht is deze goed en eenvoudig schoon te houden en is er nauwelijks onderhoud nodig.

Ook wat betreft de kleur en de uitstraling is het aanbod groot. Nagenoeg alle gangbare RAL kleuren zijn eenvoudig leverbaar. Het leggen van een gietvloer vraagt kennis en ervaring en voorkomt problemen zoals bobbels, ongewenste verkleuringen en andere onregelmatigheden. Wij helpen u graag bij het leggen van een uiterst strakke en vlakke gietvloer.

Voordelen van een PU-Gietvloer:

  • Slijtvast, duurzaam, stootvast

  • Zowel voor bedrijven als voor particulieren

  • Goed te combineren met vloerverwarming

  • Hygiënisch en anti-allergisch

  • Makkelijk in het onderhoud

  • Naadloos

  • UV resistent

  • Vele verschillende mogelijkheden bij de coating

Vanzelfsprekend worden alle veiligheids- en milieuvoorschriften nauwgezet nageleefd.

Is een PU-Gietvloer krasvast?

Zeker. Een gietvloer is erg krasvast, maar dat wil niet zeggen dat u deze niet kunt beschadigen. Met scherpe voorwerpen moet nog altijd met zorg worden omgegaan omdat deze beschadigingen kunnen veroorzaken. Over het algemeen raden wij jonge gezinnen met kinderen aan om voor een PVC vloer te kiezen, omdat deze doorgaans toch beter tegen beschadiging is opgewassen.

Het onderhoud van een kunststof gietvloer is eenvoudig. Een vochtige doek met lauw water is vaak alles wat u nodig heeft en de stofzuiger kan al snel gewoon in de kast blijven. Gebruik bij de reiniging echter geen materialen die krassen kunnen veroorzaken, zoals bijvoorbeeld de ruwe kant van een schuurspons.

PU gietvloer

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

U bent van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag persoonlijk meer uitleg geven over de voor- en nadelen van de verschillende vloeren die wij leggen.

Neem contact met ons op voor een afspraak.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen