Wanden met Beton Ciré:

Stoer en sterk

Beton Ciré is een product op basis van cement met ongekende mogelijkheden.

Het is erg gebruiksvriendelijk, stootvast en goed schoon te houden. Beton Ciré is een hoogwaardig en multifunctioneel afwerkingsproduct met als resultaat een bijzonder fraaie, robuuste uitstraling. Dit maakt dat Beton Ciré een geliefd product is geworden bij het bewerken van wanden. Vanwege de watervastheid van Beton Ciré worden ook badkamers daarom vaak met Beton Ciré bewerkt.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06-19033898 voor meer informatie

Hoe werkt het?

Na alles goed met u doorgesproken te hebben gaan wij aan de slag. Wij werken snel en schoon en met de grootste zorg. Wij brengen de Beton Ciré aan en u heeft er geen omkijken naar. Voor het aanbrengen van Beton Ciré moeten doorgaans enkele dagen worden uitgetrokken. Dit betreft de voorbereiding, het aanbrengen, de benodigde droogtijd en de uiteindelijke afwerking. Doorgaans kiezen wij er voor om extra lagen aan te brengen om zo een nog betere kwaliteit te waarborgen.

Door de kunsthars heeft dit product ondanks zijn enorme hardheid toch een bepaalde flexibiliteit. Dit maakt het mogelijk om de Beton Ciré dun aan te brengen (Doorgaans met een laagje van 1.5 mm)

Wat zijn de voordelen van Beton Ciré?

  • Eenvoudig aan te brengen

  • Leverbaar in veel verschillende kleuren

  • Kan worden aangebracht op cement, fermacell of vochtwerend plaatwerk

  • Stevige hechting

  • Eenvoudig schoon te houden

  • Watervast

  • Krasbestendig en scheurt niet

Waar bestaat Beton Ciré uit?

* Microcement
* Zand en verpulverde kiezelstenen
* Kunsthars (Resin)
* Kleurstof
* Impregneer en Sealer

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Wist u dat Beton Ciré ook wordt aangebracht op bijvoorbeeld tafelbladen? Wij werken graag met dit product en vertellen u graag meer over de talloze mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen