JMH Vloeren & Wanden Deventer: Uw expert op het gebied van Glasvezelbehang

Zoekt u een betrouwbaar behanger in of rondom Deventer?

Behangen met glasvezelbehang is een eenvoudige manier om uw wanden er weer strak en prachtig uit te laten zien en dat nog eens met veel voordelen.

Renovlies en glasvliesbehang bevatten kleine vezels die samengeperst worden tot een soort stevig gaas. Deze behangsoort is erg sterk en beschermt en versterkt daardoor de wand. JMH Vloeren & Wanden Deventer: De specialist in Glasvezelbehang waar u op kunt vertrouwen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Waarom glasvezelbehang Deventer?

Wij werken met glasvliesbehang, Renovlies en glasweefsel. Wat is het verschil en wat zijn de voor- of nadelen? Glasvlies en glasweefsel behang zijn gemaakt van geperste glasvezels. Renovlies is gemaakt van papier en textielvezels. Glasvlies en Renovlies zijn structuurloos, terwijl glasweefsel behang een patroontje heeft. (Cirkeltje, blokje of visgraat) Het zijn alle drie sterke en prachtige behangsoorten.

  • Sterk en beschermend

  • Kras- en stootvast

  • Scheur overbruggend

  • Goedkoper dan stucwerk

Glasvezelbehang: perfecte oplossing

JMH Vloeren & Wanden Deventer: Uw partner voor glasvezelbehang. Hoe mooi een goed gestucte wand er ook uit kan zien, zo’n wand is veel kwetsbaarder voor krassen en stoten dan een wand bekleed met de bovengenoemde behangsoorten. Het is dan ook niet ondenkbaar dat u in uw nieuw gestucte muren toch relatief snel wat scheurtjes zou ontdekken. Dat is vreselijk jammer en nergens voor nodig, want met glasvezelbehang ziet uw muur er net zo glad uit als een goed gestucte muur, maar is het risico van beschadigingen aanzienlijk kleiner. Deze vorm van muurbewerking is ook nog eens goedkoper dan stucwerk. Glasvezelbehang is ook een prima oplossing in wat oudere huizen met veel scheuren in het stucwerk. Mocht de muur echt heel slecht zijn, dan zal er toch gestuct moeten worden.

Waarom JMH Glasvezelbehang Deventer

  • Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten glasvezelbehang

  • Ervaren en goed opgeleide behangers

  • Alles op tijd en volgens afspraak

Bij JMH Vloer & Wand Design leveren wij totale dienstverlening waarbij alle werkzaamheden met betrekking tot het behangen zijn inbegrepen. (Soms is de muur erg beschadigd en is het nodig gaten en grote oneffenheden speciaal te bewerken)

Na het aanbrengen van het behang en het wegwerken van alle zichtbare naden sauzen we het behang in de door u gewenste kleur. Soms is het behang in de fabriek reeds voorgesausd. In dat geval volstaat een enkele deklaag. Wij werken met de beste verfmerken op de markt.

Goed om te weten

Wij doen meer dan behangen en zijn een afbouwbedrijf waar u voor veel verschillende diensten beroep op kunt doen. Wij zijn ervaren in het aanbrengen van nieuwe vloeren (lees: gietvloeren, Marmerstone, PVC of verschillende soorten vloeren met siergrind) en kunnen uw muren en wanden bekleden met prachtige muurbekleding zoals Beton Ciré, Stucco of vloeistofdichte wandcoating. Dit geeft vaak een verbluffende uitstraling waardoor het hele aanzien van uw interieur op een positieve manier wordt veranderd. Verder kunt u bij ons terecht voor stucwerk of trapbekleding. Vraag ons naar de mogelijkheden of neem eens een kijkje op de pagina’s over onze diensten.

Contacteer ons voor de onderstaande werkzaamheden:

Woont u in Deventer of omstreken en zoekt u een gerenommeerd bedrijf bij u in de buurt voor de bovenstaande diensten, dan bent u bij JMH Vloeren & Wanden van harte welkom.

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.
U bent bij ons van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen