Een nieuw interieur met binnen schilderwerk van JMH Vloeren & Wanden

Het is verstandig om het binnenschilderwerk van uw huis regelmatig te onderhouden.

De waarde van uw huis blijft erdoor behouden, maar ook niet onbelangrijk: uw eigen leefomgeving oogt weer als nieuw, met een frisse en schone uitstraling die een positieve uitwerking heeft op uw gemoedstoestand. Bij JMH hebben wij de benodigde kennis in huis en een jarenlange ervaring. Wij vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden en wat voor uw unieke situatie wellicht de beste oplossing is. Uw huis is de bakermat van al uw dromen en verdient dus de best mogelijke zorg.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Wat doen wij, als schilderbedrijf?

De oude verf wordt opgeschuurd en waar nodig zelfs helemaal verwijderd. Scheurtjes en gaatjes worden netjes weggewerkt, waarna alles in de grondverf wordt gezet. Mocht de te bewerken muur in slechte staat verkeren, dan kunnen wij die repareren met goed en strak stucwerk. Wij werken met de beste verf op de markt, binnenshuis is dat verf op waterbasis. Mocht u zelf bepaalde ideeën hebben, dan is dat met goed overleg geen probleem.

Wat doen wij op dit gebied?

  • Muren

  • Houtwerk

  • Lijsten, deuren, kozijnen

  • Trappen en trapgat

  • Plafonds

  • Wanden

  • En meer

Binnen schilderwerk

Niet alleen geeft het onderhouden van het schilderwerk in uw huis een mooie uitstraling, het helpt ook om de waarde van uw huis te behouden. We staan klaar om u advies te geven over de beste opties en een heldere offerte op te stellen. Onze expertise strekt zich uit tot wand- en vloerbewerking, plafonds, trappen en al het houtwerk. We verwijderen oude verflagen door ze af te schuren of volledig te verwijderen indien nodig. Eventuele scheurtjes en gaatjes worden vakkundig weggewerkt. Als een muur in slechte staat verkeert, kunnen we deze herstellen met hoogwaardig en strak stucwerk. We zorgen altijd voor voldoende lak- en verflagen. Met onze diensten bent u verzekerd van een uitstekend resultaat.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder. U bent van harte welkom.

Met het vakkundig schilderwerk van JMH ziet uw interieur er binnen een mum van tijd weer als nieuw uit. Het binnen schilderwerk dat u van JMH kunt verwachten is van hoogstaande kwaliteit en wij zijn daarbij altijd eerlijk geprijsd. Wij werken uitsluitend met de beste verf op de markt, dus bent u verzekerd van een langdurig resultaat.

Gratis offerte aanvragen