Stucadoor in Apeldoorn: JMH Vloeren & Wanden

Woont u in Apeldoorn en heeft uw huis een opknapbeurt nodig?

Dan bent u bij JMH Vloeren & Wanden aan het goede adres. Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in vloer- en wandbewerking, en daar is goed, gedegen stucwerk een belangrijk onderdeel van. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een bekend stucadoorsbedrijf en onze medewerkers zijn goed opgeleid, uiterst ervaren en werken met een hart voor u als klant. Wij werken bij het onderhoud van huizen, bij nieuwbouw of renovatie.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Stucadoor Apeldoorn: Vlot, professioneel, goed

Het goed bewerken van een wand of plafond is geen eenvoudige klus, want er is niet alleen kracht voor nodig om het te bewerken project glad en strak te maken, maar ook het nodige inzicht. Onze stucadoors bieden snel en doeltreffend uitkomst.

  • Pleisterwerk

  • Raapwerk

  • Alles behang- of sausklaar

  • Binnenrenovaties

  • Badkamers

  • Egaliseren van vloeren

Goed om te weten

Bent u geïnteresseerd en spreekt onze offerte u aan, dan komen wij bij u langs om de werkzaamheden goed op te nemen en het uit te voeren project uitvoerig met u door te spreken. Het werk wordt altijd geleverd conform de gemaakte afspraken; u komt achteraf dus niet voor onaangename verrassingen te staan. Mochten er meer werkzaamheden nodig zijn, dan kunt u bij ons altijd een totaalpakket nemen. (Denk bijvoorbeeld aan stucen, behangen en schilderwerk) Wij ontzorgen u dan volledig en u heeft altijd één aanspreekpunt. Wel zo handig.

Uw partner in Apeldoorn voor volledige afbouw

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal uiteenlopende diensten. Moet uw huis bijvoorbeeld binnen of buiten geschilderd of bijgewerkt worden, dan kunt u contact met ons opnemen. Maar wijs leggen ook vloeren (lees: gietvloeren, siergrindvloeren, Marmerstone of PVC) en wij zijn goed bekend met alle vormen van wandbewerking (behang, glasvezelbehang, Beton Ciré, Stucco, Wandcoating enz.) Ook het bekleden of bijwerken van trappen is voor ons een geliefde klus.

Stucadoor Apeldoorn

Stucadoor Apeldoorn

Kortom, contacteer ons voor de volgende diensten:

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Aarzel niet om voor al uw afbouwprojecten in Apeldoorn contact met ons op te nemen.
U bent bij ons van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen