PVC Vloeren Arnhem van de hoogste kwaliteit

JMH vloer en wand design Arnhem werkt door heel Nederland

Bij PVC vloeren Arnhem kunt u terecht voor het leggen van prachtige, strakke PVC vloeren. Wij werken met PVC van de topmerk mFLOR, COREtec en het iets goedkopere PVC van Beautifloor. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment en wij leggen binnen de kortst mogelijke tijd een vloer voor u waar u jarenlang van zult kunnen genieten.

U kunt hierbij kiezen uit PVC met een lijmrand of click PVC.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Een PVC vloer van Beautifloor Arnhem: IJzersterk, fraai en betaalbaar

Beautifloor PVC is toonaangevend op het gebied van PVC vloeren en heeft talloze creatieve verwerkingsmogelijkheden. PVC van Beautifloor heeft een tweezijdige V-groef aan de korte zijde, wat een bijzonder fraaie uitstraling geeft. U kunt kiezen uit PVC tegels of planken, maar u kunt ook kiezen voor het visgraatmodel, waarbij kleinere strippen PVC in een prachtig en afwisselend motief worden geplaatst.

Topkwaliteit bij JMH Afbouw vloeren & wanden met PVC vloeren van mFLOR

JMH Afbouw vloeren & wanden Arnhem werkt graag met PVC van mFLOR. Met dit merk haalt u absolute topkwaliteit in huis. De vloeren van mFLOR zijn uiterst comfortabel, geluidsvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. PVC van mFLOR is waterbestendig en kan daardoor ook goed in badkamers worden gebruikt, iets wat heel wat warmer kan.

Wat is het verschil tussen PVC en Laminaat?

Beide producten zijn uitstekend geschikt als vloerbedekking, maar er zijn natuurlijk belangrijke verschillen. In vergelijking tot laminaat is een PVC vloer bijvoorbeeld beter bestand tegen vocht en water. Bij laminaat kan vocht het materiaal wat doen uitzetten. Dit is bij PVC absoluut niet het geval. Ook is PVC veel geluidsvriendelijker dan laminaat. Ofschoon het geluid van bijvoorbeeld voetstappen of hondenpootjes bij laminaat voor een deel kan worden weggewerkt door het gebruik van een goede ondergrond, blijft PVC altijd minder gehorig.

Tenslotte is PVC ijzersterk. PVC is bewerkt met een transparante slijtlaag. Vaak raden wij een PVC vloer dan ook aan voor mensen met jonge kinderen, maar PVC is ook voor bedrijven vaak een prima oplossing en een geliefde vorm van vloerbekleding.

Voordelen PVC vloeren Arnhem

  • IJzersterk

  • Waterbestendig

  • Geluiddempend

  • Perfect voor vloerverwarming

  • Scherp geprijsd

  • Prachtige uitstraling

  • Makkelijk schoon te houden

  • Vele verschillende mogelijkheden bij de coating

Een vloer van mFLOR voldoet in alle opzichten aan de gestelde normen en de geldende regels.

PVC Showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden Gietvloer Apeldoorn : Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloer de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen