Een PVC vloer van Beautifloor:

IJzersterk, fraai en betaalbaar

Beautifloor PVC is toonaangevend op het gebied van PVC vloeren en heeft talloze creatieve verwerkingsmogelijkheden. PVC van Beautifloor heeft een tweezijdige V-groef aan de korte zijde, wat een bijzonder fraaie uitstraling geeft. U kunt kiezen uit PVC tegels of planken, maar u kunt ook kiezen voor het visgraatmodel, waarbij kleinere strippen PVC in een prachtig en afwisselend motief worden geplaatst.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Onderhoud?

Het onderhoud van een PVC vloer is eenvoudig. Stofzuigen en een natte dweil met niet al te warm water is vaak al voldoende. Er zit een beschermlaag op PVC, dus u moet altijd voorzichtig en niet al te ruw om blijven gaan met uw mooie, nieuwe vloer. Wilt u toch een wat sterker schoonmaakmiddel gebruiken, dan is het verstandig iets aan te schaffen dat speciaal geschikt is voor PVC. Bijtende middelen kunnen voor onaangename verrassingen zorgen.

Een goede inloopmat is hierbij ook een prima idee, zodat stof en vuil netjes op de mat achterblijven. Tenslotte is het altijd een goed idee om viltjes onder de poten van uw meubilair te plaatsen.

Voordelen PVC van Beautifloor:

  • IJzersterk

  • Waterbestendig

  • Geluiddempend

  • Perfect voor vloerverwarming

  • Scherp geprijsd

  • Prachtige uitstraling

  • Makkelijk schoon te houden

Doorgaans adviseren wij om bij het leggen van het PVC, ofwel plinten te nemen of de vloer rondom de ruimte degelijk af te kitten.

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Met een PVC vloer van JMH Afbouw vloeren & wanden zit u voor jaren goed. Wij tonen u graag het volledige assortiment en nemen vrijblijvend alle voor- en nadelen met u door zodat u de beste keuze kunt maken. U bent van harte welkom in onze showroom.
Wel raden wij u aan om even een afspraak te maken.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen