Balterio laminaat:

De absolute top op het gebied van laminaat

U heeft besloten om een nieuwe vloerbedekking te leggen en u ov erweegt misschien een laminaat vloer te nemen. Een prima keuze want er zitten heel wat voordelen aan laminaat. Bij JMH Afbouw vloeren & wanden verkopen wij laminaat van het topmerk Balterio. Laminaat van Balterio heeft een 4-zijdige V-groef, waardoor het een prachtige, natuurlijke uitstraling heeft. Laminaat mét V-groef geeft het idee dat je echt met een houten vloer te maken hebt. Balterio staat dan ook niet voor niets bekend als een van de beste merken op de markt.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Is Balterio niet heel duur?

Nee, in principe niet. Natuurlijk zijn er goedkopere merken op de markt, maar alle waar is naar zijn geld. Bij goedkoop laminaat breken de klikstukjes bij het leggen sneller af en treedt er sneller verkleuring op. Bij het laminaat van Balterio krijgt u tussen de 25 en 33 jaar garantie, dus dat zegt wel iets over de kwaliteit. Het laminaat van Balterio heeft een hardheidsklasse van AC4 (32) of hoger.

Voordelen Laminaat

  • Laminaat is kleurvast

  • Groot aanbod

  • Eenvoudig te plaatsen

  • Veel goedkoper dan hout

  • Geen groot onderhoud nodig

Wel moet u altijd voorzichtig met uw laminaat omspringen. Er kunnen krassen ontstaan als er bijvoorbeeld zware meubelen zonder viltjes op worden rondgeschoven en deze zijn niet zo makkelijk te verwijderen als bij een houten vloer. Als u zich stoort aan een wat sterker contactgeluid kunt u wellicht beter voor een PVC vloer kiezen.

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

U bent van harte welkom in onze showroom waar u kennis kunt maken met het uitgebreide assortiment van Balterio.
Heeft u tips of informatie nodig over hoe u het laminaat moet plaatsen? Geen enkel probleem.
Wij geven u graag de beste tips en vertellen u waar u vooral op moet letten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen