JMH Vloeren & Wanden: Behanger voor Zwolle en omstreken

JMH Vloeren & Wanden is een ervaren, klantvriendelijk bedrijf dat werkzaam is in Zwolle en omgeving.

Wij zijn behangers die graag werken met Glasvezelbehang (Glasweefselbehang, Renovlies en glasvliesbehang). Dit zijn uitermate sterke vormen van muurbewerking die niet onderdoen voor een strak gestucte muur. Muren die pas gestuct zijn (dus vaak in nieuwbouwprojecten) hebben de neiging om wat ‘na te werken.’ Dat veroorzaakt, ook in een goed gestucte muur, al vrij snel scheurtjes en barstjes. Daar zit je als huiseigenaar niet op te wachten. Onze behangers hebben echter een prima oplossing door glasvezelbehang aan te brengen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Verschil van Renovlies, glasvliesbehang en glasweefselbehang

Deze behangsoorten zijn sterker dan het gangbare behang. Glasvliesbehang en glasweefselbehang zijn gemaakt uit glasvezels waardoor het behang erg sterk is. Glasweefselbehang heeft altijd een structuur, terwijl glasvliesbehang vlak en egaal is. Renovlies daarentegen is gemaakt van papier en textielweefsel en is, net als glasvliesbehang structuurloos. Ook Renovlies is een sterke behangsoort.

Glasvezelbehang wordt na aanbreng doorgaans strak gesausd met verf van A-merken. Het verwijderen van deze behangsoorten is relatief eenvoudig en werken met dit behang is een stuk goedkoper dan het opnieuw stucen van uw muren.

Waarom kiezen voor behanger in Zwolle?

* Ervaren en goed geschoolde behangers
* Duidelijke offerte met goed advies
* Reparatie van muren
* Wij leveren ook een totaalpakket
* Snelle en schone service

Aarzel niet om ons om advies te vragen. Er zijn veel mogelijkheden maar in een bepaalde situatie past de ene oplossing beter dan de andere. Wij kennen de weg en helpen u graag verder, zodat uw huis in een mum van tijd weer straalt als nooit tevoren.

Doet u ook ander renovatiewerk?

Jazeker. Wij zijn al lang actief op de markt en groeien nog steeds. Wij doen hoofdzakelijk afbouw en geen ruwbouw. Zoekt u een stucadoor of een buitenschilder? Wilt u uw muren bekleden met Beton Ciré, Stucco of een andere vorm van wandbekleding…? Wellicht bent u geïnteresseerd in een nieuwe vloer. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij leggen verschillende gietvloeren, vloeren met Marmerstone of siergrind, maar helpen u ook als u bijvoorbeeld PVC wilt laten leggen. Kortom wij zijn uw partner in Zwolle als het aankomt op het verfraaien van uw huis.

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Woont u in of rondom Zwolle en heeft u onze hulp nodig met een van de bovenstaande diensten,
aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij ontvangen u graag.

Gratis offerte aanvragen