JMH Vloeren & Wanden gespecialiseerd in Renovlies voor Zwolle

Renovlies behang is bij uitstek geschikt voor nieuwbouwprojecten of in woningen waarbij de muren nieuw gestuct zijn.

Terwijl een goed gestucte muur er prachtig en glad uitziet, blijkt in de praktijk dat deze nog een tijdje ‘nawerkt’ waardoor er scheurtjes en barstjes kunnen ontstaan. Renovliesbehang rekent daar grondig mee af en is zo strak dat het verschil met stucwerk nauwelijks te zien is. Renovlies is veel sterker dan normaal behang en erg flexibel waardoor het een goede basis vormt om uw wand verder af te werken met de door u gewenste verf. Wij sauzen met de beste verf op de markt. (Sikkens, Sigma RAL en NCS). Onze renovlies behangers in Zwolle helpen u graag verder.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Waarom Renovlies behang Zwolle?

  • Scheur overbruggend. Weg met die haarscheurtjes

  • Wordt ook wel renovatiebehang genoemd

  • Sterk. Stoot- en krasvast

  • Perfect voor sauzen

  • Strakke uitstraling

Werken jullie alleen met Renovliesbehang?

Nee. Wij zijn gespecialiseerd in glasvezelbehang én Renovlies. Wij werken ook met glasvliesbehang en glasvezelbehang. Terwijl Renovlies gemaakt is van papier en textielweefsel zijn glasvlies- en glasweefselbehang gemaakt van samengeperste glasweefsels. Dit is erg sterk behang. Renovlies en Glasvliesbehang zijn vlak, terwijl glasweefselbehang altijd een structuurtje heeft, wat een ruimtelijk effect geeft aan uw woning.

Wat kunt u van ons verwachten?

Als u geïnteresseerd bent kunt u de offerte invullen. Dit geeft u een indicatie van de prijzen. Bent u tevreden, dan komen wij bij u langs om uw situatie zelf te beoordelen en alles goed met u door te spreken zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Onze werknemers zijn goed opgeleid, werken snel en netjes waarbij klantvriendelijkheid een eerste vereiste is. U kunt altijd kiezen voor een totaalpakket waarbij wij alles van A tot Z regelen, inclusief mogelijke muurreparatie, sauzen en behangen.

Iets over JMH Vloeren & Wanden voor Renovlies Zwolle en omstreken

Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gezond en eerlijk bedrijf met een grote en tevreden klantenkring. Wij houden alles in eigen hand waardoor u verzekerd bent van de beste prijzen op de markt. Wij werken met een team van enthousiaste medewerkers die veel meer kunnen dan alleen behangen, stucen en schilderen. Wist u dat wij ook vloeren leggen? (Gietvloeren, Marmerstone, PVC enz.) Verder zijn wij gespecialiseerd in wandbewerking waarbij wij onder meer werken met Stucco, Beton Ciré, en meer. Moet uw trap bekleed of bewerkt worden? Dan hebben wij ook daar de juiste medewerkers voor.

Dus in het kort: JMH Vloeren & Wanden voor:

Kortom, woont u in Zwolle of omgeving en heeft uw huis een goede opknapbeurt nodig met een frisse uitstraling, dan bent u bij JMH Vloeren & Wanden aan het goede adres.

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Woont u in of rondom Zwolle en heeft u onze hulp nodig met een van de bovenstaande diensten,
aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij ontvangen u graag.

Gratis offerte aanvragen