Professionele behanger in Deventer

De behangers van JMH Vloeren & Wanden in Deventer leveren prachtig strak behang.

Gaat het om een nieuwbouwproject, het onderhoud van uw huidige woning of een uitgebreide renovatie, wij steken uw project enthousiast en vakkundig in een stralend nieuw jasje. Onze behangers zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het werken met glasvezelbehang. Deze vormen van wandbewerking doen niet onder voor een prachtige, glad gestucte wand. Uw specialist behanger in Deventer.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Wat doet behanger Deventer: JMH Vloeren en wanden

Behangen lijkt wellicht een eenvoudig klusje, maar om het werk strak en goed aan te brengen vereist gedegen kennis. Onze behangers zijn ervaren en kennen de kneepjes van het vak. Muren worden snel en doeltreffend behangklaar gemaakt. Kleine oneffenheden worden weggewerkt en in het ongunstige geval dat de muur zo erg beschadigd is dat er eerst gestuct moet worden is dat geen probleem. Nadat het behang is aangebracht worden alle naden perfect weggewerkt en heeft u een schitterend nieuwe wand. Onze behangers geven u graag advies over de beste keuze behang voor uw specifieke situatie.

Wat is glasvezelbehang?

Glasvezelbehang is sterk behang, stootvast en scheur overbruggend. Het is eenvoudig te sauzen en makkelijk te reinigen, dus u bent verzekerd van een fris interieur. Wij kunnen ons werk onderverdelen in drie verschillende behangsoorten:

Glasvliesbehang: Sterk behang op basis van glasvezels. Structuurloos.

Glasweefselbehang: Sterk behang, ook op basis van glasvezels, maar altijd met structuur. Dit is doorgaans een cirkeltje, blokje, of visgraatje.

Renovlies: Dit is behang op papierbasis met textielvezels. Vlak en scheur overbruggend behang met een prachtige strakke uitstraling.

De voordelen van glasvezelbehang

  • Sterk behang met een lange levensduur

  • Perfect voor het wegwerken van scheuren

  • Goedkoper dan stucwerk

  • Kan worden gesausd in alle RAL kleuren

  • Krimpvrij in de afwerking

  • Stoot- en krasvast

Wij leveren graag totaaloplossingen waarbij u alles door ons kunt laten doen. Het repareren en prepareren van een muur, het behangen en het sauzen. Dan bent u in één keer klaar. Wel zo handig.

Goed om te weten van behanger Deventer

Wellicht staat u ook open voor een andere vorm van wandbewerking, zoals bijvoorbeeld Stucco, Beton Ciré, of een wandcoating. Het is onze specialiteit. U kunt ook bij ons terecht voor het leggen van verschillende gietvloeren, Marmerstone vloeren, PVC of vloeren met siergrind. Woont u in Deventer en zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met de afbouw van uw huis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom.

JHM een afbouwbedrijf met totaaloplossingen voor:

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Woont u in of rondom Deventer en heeft u onze hulp nodig met een van de bovenstaande diensten,
aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij ontvangen u graag.

Gratis offerte aanvragen