Stucadoor in Zwolle die aangenaam verrassen

Bij JMH Vloeren & Wanden zijn wij pas tevreden als u als klant ons werk na afloop met een grote glimlach heeft geaccepteerd.

Onze stucadoors zijn deskundige vakmannen die weten wat er nodig is om vlot en correct duurzame kwaliteit te leveren. Stucwerk is veel meer dan het even bijschuren van een muurtje en het wegwerken van een paar gaatjes en scheurtjes in het plafond. Naast het traditionele stucwerk zijn wij gespecialiseerd in vele andere vormen van wandbewerking, zoals het aanbrengen van Beton Ciré, Stucco of vloeistofdichte wandcoating.

JMH Vloeren & Wanden voor Zwolle is een veelzijdig afbouwbedrijf met een hart voor de klant en liefde voor het vak.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Wat doet stucadoor Zwolle

Onze werkwijze

Onze stucadoors werken zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij maken na afspraak altijd een heldere offerte op maat zodat u weet waar u aan toe bent en geven u graag vrijblijvend advies over de beste mogelijkheden voor uw unieke situatie. Heeft u zelf een bepaald idee, dan horen wij het graag. Het moet wel heel raar lopen als wij er geen mouw aan kunnen passen.

  • Stralend vakwerk

  • Altijd werk met hoogwaardige producten

  • Duidelijk en correct

  • Geheel vrijblijvend advies

Goed om te weten: Stucadoor Zwolle

Wij zijn een volledig afbouwbedrijf dat het interieur van uw woning met zorg en aandacht omtovert tot een prachtige sfeervolle ruimte. Daarnaast leggen ook vloeren: wij zijn bekend met de verschillende soorten gietvloeren, met Marmerstone, PVC of met het leggen van vloeren met siergrind. Bij ons kan het allemaal. Wij hebben een aantal bedreven behangers in huis bekend met het sterke glasvezelbehang, en onze schilders schilderen uw huis aan de buitenkant of de binnenkant.

Betoonlook pu gietvloer

Kortom, JMH voor een betrouwbaar afbouwbedrijf

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Bij JMH Vloeren & Wanden voor Zwolle en omstreken kan het allemaal. U bent bij ons van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen