Uw stucadoor voor Twello en omgeving

JMH Vloeren & Wanden is een ervaren stucadoorsbedrijf dat werkt in en rondom Twello.

Onze stucadoors zijn goed opgeleid en werken altijd snel en netjes en met de beste producten op de markt. Wellicht doemt het hele project voor u op als de spreekwoordelijke berg. U krijgt al visioenen van stof, rommel, verfspatten en ga zo maar door. Maar wij kennen de weg en willen niets liever dan u volledig te ontzorgen. U hoeft er geen vinger naar uit te steken en voordat u het weet bent u terug in een strakke, haast nieuwe woning met een frisse uitstraling waar u nog jarenlang van kunt genieten. Uw stucadoor in Twello staat voor u klaar.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Voor wie werkt stucadoor Twello?

  • Particulieren

  • Bedrijven

  • Aannemers

Waarom JMH Vloeren & Wanden voor uw stucwerk in Twello?

Wat de ondergrond ook moge zijn, (metselwerk, gipsblokken of gipsplaten, beton, enz.) wij zorgen ervoor dat uw wanden of plafonds er binnen een mum van tijd weer prachtig en strak uitzien. Het werk is dan klaar om behangen te worden of te sauzen, precies zoals u dat wilt. Behalve het traditionele stucwerk zoals raap- en pleisterwerk voor muren en plafonds, renoveren wij bijvoorbeeld ook badkamers.

  • Kwaliteit tegen betaalbare prijzen

  • Flexibel en klantvriendelijk

  • Alles tot in de puntjes verzorgd

JMH Vloeren & Wanden doet meer in Twello

Behalve traditioneel stucwerk leveren wij een groot aantal andere diensten met betrekking tot wandbewerking. Behangen met glasvezelbehang? Dat kan bij ons. Verder werken wij graag met Beton Ciré en Stucco of bewerken wij uw wanden met vloeistofdichte wandcoating. Zoekt u een bedrijf dat ook vloeren legt? Ook dan kunnen wij uw partner zijn. Wilt u meer weten over gietvloeren, Marmerstone, siergrindvloeren, of traditioneel PVC, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kortom, JMH voor een betrouwbaar afbouwbedrijf

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Wij zijn een professioneel afbouwbedrijf voor Twello en omstreken en garanderen u de beste wand- en plafondafwerking voor uw woning.

Gratis offerte aanvragen