Enthousiaste stucadoor voor Nijmegen

Bij JMH Vloeren & Wanden werken wij met goed opgeleide en enthousiaste stucadoors.

Die uw stucwerk met veel plezier in en rondom Nijmegen aanbrengen. Wij repareren wanden en plafonds, maken alles weer glad, strak en altijd behang- of sausklaar. Wij leveren indien gewenst ook totaalpakketten zodat wij na het stucen meteen kunnen behangen of sauzen. Dat is wel zo makkelijk en u hoeft dan niet met meerdere bedrijven te werken. Klantvriendelijkheid is voor ons van groot belang en alleen als u tevreden bent over de geleverde diensten zijn wij dat ook. Neem gerust contact op met stucadoor Nijmegen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Waarom stucadoor in Nijmegen?

 • Altijd duidelijke offertes

 • Betaalbare, eerlijke prijzen

 • Goed geschoolde, professionele stucadoors

 • Totaalpakket mogelijk. Diensten van A tot Z

 • Klantvriendelijk en vakkundig

Wat kunt u verwachten van JMH Vloeren & Wanden?

 • Volledige binnenhuisrenovatie

 • Badkamers, muren, plafonds enz.

 • Stucwerk voor bedrijven en particulieren

 • Reparatie aan reeds gestucte buitenmuren

 • Vloerbewerking en egalisering

 • Volledige ontzorging

 • Kwaliteit tegen betaalbare prijzen

 • Flexibel en klantvriendelijk

 • Alles tot in de puntjes verzorgd

Populair gezegd bestaat stucadoorswerk uit het glad afwerken van wanden of plafonds

Daar komt echter wel de nodige kennis bij kijken. Als een wand of plafond ernstig beschadigd is, brengen wij raapwerk aan. Dit bestaat uit een redelijk dikke laag gipsmortel. Een wand of plafond in relatief goede staat wordt bewerkt met pleisterwerk, een dunne laag gipsmortel (dit wordt ook wel glad stucwerk genoemd). Er zitten voor- en nadelen aan de verschillende manieren van stucen en er zijn ook andere mogelijkheden voor stucen en/of wandbewerking. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Wat doet stucadoor in Nijmegen nog meer?

Wij zijn in de eerste plaats een afbouwbedrijf en doen dus niet aan ruwbouw. Met ruwbouw bedoelen we het grondwerk, zoals bijvoorbeeld de funderingen, het plaatsen van draagmuren enz. Bij een afbouwbedrijf, dus bij ons, gaat het om de afwerking, zoals het stucwerk, het schilderwerk en ga zo maar door. Als u in Nijmegen kiest voor JMH Vloeren & Wanden bent u verzekerd van professionele en klantvriendelijke dienstverlening en staat uw huis of pand er weer op zijn best bij.

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Wij zijn een professioneel afbouwbedrijf voor Nijmegen en omstreken en garanderen u de beste wand- en plafondafwerking voor uw woning.

Gratis offerte aanvragen