Uw stucadoor voor Deventer en omgeving

Bij JMH Vloeren & Wanden komt u terecht bij een enthousiast team van ervaren en goed opgeleide stucadoors die u al uw stucwerkzaamheden graag uit handen nemen

Wij maken duidelijke en correcte afspraken en laten uw project netjes en naar volle tevredenheid achter. Voordat u het weet straalt uw pand of woning weer als nooit tevoren. Woont u in Deventer of omgeving en heeft u een stucadoor nodig, dan bent u bij ons van harte welkom.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Waarom stucadoor Deventer?

  • Duidelijke offertes

  • Eerlijk geprijsd

  • Deskundige, enthousiaste medewerkers

  • Nieuwbouw, verbouwing, renovatie en onderhoud

Wat doet JMH Vloeren & Wanden ?

  • Wanden en plafonds

  • Raapwerk

  • Pleisterwerk

  • Schuren

  • Alles behang- of sausklaar

Glad gestuucte wanden met JMH

Kort gezegd bestaat het stucadoorswerk uit het glad afwerken van wanden of plafonds. Bij raapwerk maken wij de muren of plafonds strak door een vrij dikke laag gipsmortel aan te brengen. Deze vorm van stucwerk wordt vaak gebruikt om zwaar beschadigde muren weer bij te werken. Pleisterwerk daarentegen wordt aangebracht met een dunne laag gipsmortel en is uitermate geschikt voor licht beschadigde muren. Men noemt pleisterwerk ook wel glad stucwerk. Er zijn voor- en nadelen aan de diverse manieren van stucen verbonden en ook bestaan er andere mogelijkheden voor stucen en/of wandbewerking.

Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Goed om te weten; Stucadoor Deventer

JMH Vloeren & Wanden is in de eerste plaats een afbouwbedrijf en doet dus niet aan ruwbouw. U kunt bij ons terecht voor een groot aantal uiteenlopende diensten op het gebied van de verfraaiing en het onderhoud van uw pand. Wij leggen bijvoorbeeld ook vloeren, (denk aan verschillende vormen van gietvloeren, Marmerstone, vloeren met siergrind, PVC enz.) en wij bewerken wanden en muren (Beton Ciré, Stucco, Wandcoating, behang). Verder verzorgen wij al het schilderwerk aan uw huis, zowel binnen als buiten en leggen wij de juiste trapbekleding voor u aan. Kortom, voor Deventer en omstreken zijn wij uw ervaren partner op het gebied van professionele afbouw.

Kortom, contacteer ons voor de volgende diensten:

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.
U bent bij ons van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen