JMH Vloeren & Wanden uw kwaliteitsschilders schildersbedrijf voor Zutphen

JMH Vloeren & Wanden voor Zutphen en omstreken is een vakkundig schildersbedrijf, gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk.

Wij werken met een enthousiast team van goed geschoolde en ervaren medewerkers en zetten uw woning in een mum van tijd weer in een strak nieuw jasje. Nieuwbouwprojecten, oude woningen, kantoren en bedrijven, we werken er met veel plezier aan en met aandacht voor detail.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Wat doet schildersbedrijf JMH Vloeren & Wanden in Zutphen?

Wij nemen u al uw schilderwerk uit handen.

En leveren indien gewenst ook een totaalpakket.

Onze offertes zijn duidelijk en eerlijk geprijsd. Het schilderen van uw huis, of het nu buiten of binnen is, vraagt meer dan alleen het schilderen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te zien wat er gebeuren moet. Zijn de muren sausklaar of moet er wellicht gestuct worden? Is er sprake van houtrot of kan er relatief makkelijk geschuurd worden en een nieuwe verflaag worden aangebracht?

Reeds gestucte buitenmuren die moeten worden bijgewerkt, worden gerepareerd en overgeschilderd. Wij laten de werkplaats altijd keurig achter en willen u graag volledig ontzorgen.

Iets over de verf

Wij werken in principe altijd met de beste verf op de markt (Sikkens/Sigma etc.) Buitenshuis werken we met verf op een synthetische basis, terwijl er binnenshuis gewerkt wordt met een verf op waterbasis. Mocht u zelf liever met een ander merk willen werken, dan is dat natuurlijk geen probleem, alleen kunnen wij u dan niet dezelfde kwaliteit garanderen als met de A-merken die wij gebruiken.

Schildersbedrijf Zutphen schildermerken

Goed om te weten

Buiten schilderen we gevels, deuren, kozijnen, schuurtjes enz. Binnen pakken we de muren aan, plafonds en doen we aan vloerbewerking. Al het houtwerk wordt vakkundig en strak in de verf gezet door JMH. Er is eigenlijk geen klus die JMH schildersbedrijf Zutphen niet aankunnen.

Doet JMH Schildersbedrijf Zutphen nog meer?

Wij zijn een veelzijdig bedrijf en leveren een groot scala aan diensten. Wij leggen onder meer gietvloeren, siergrindvloeren, behandelen muren met Beton Ciré, Stucco en andere vormen van wandbewerking.Vraag ons naar de mogelijkheden of neem eens een kijkje op onze andere pagina’s.

Dus u kunt bij schildersbedrijf Zutphen terecht voor:

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw: Kennis van zaken.

Woont u in Zutphen of omstreken en zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor de bovenstaande diensten,
dan bent u bij schildersbedrijf Zutphen van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen