JMH Vloeren & Wanden, uw schildersbedrijf voor Twello

Wij zijn een ervaren schildersbedrijf voor al uw schilderklussen in en rondom uw woning in Twello.

U kunt bij ons terecht voor al het buitenschilderwerk en al het werk aan het interieur. Wij werken voor bedrijven en particulieren en schilderen in alle bedrijfspanden, huizen en nieuwbouwwoningen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Buiten schilderwerk

Door uw huis, schuur of schutting te laten overschilderen gaan deze stralen als nooit tevoren, maar beschermt u ze ook tegen de sterk wisselende weersomstandigheden die direct invloed hebben op de staat van uw huis. Al het houtwerk wordt grondig aangepakt en mochten reeds gestucte buitenmuren reparatie nodig hebben, dan wordt dit door ons ook aangepakt.

Binnen schilderwerk

Binnen schilderen wij wanden, plafonds, deuren, kozijnen, trappen en repareren wij (indien nodig) muren met stucwerk die in slechte staat verkeren. Wij kunnen u ook helpen bij de aanleg of het onderhoud van vloeren. Altijd strak en netjes.

Schildersbedrijf Twello

Waarom JMH Vloeren & Wanden voor Twello en omstreken?

  • Uiterst ervaren, snel en netjes

  • Duidelijke offerte en altijd volgens afspraak

  • Vakkundig en met de beste materialen

  • Klantvriendelijk en correct

Goed om te weten

Het is verstandig om uw buitenschilderwerk iedere drie tot vijf jaar te laten doen. Uw woning blijft daardoor in goede staat. Het overschilderen van de buitenkant van uw huis gebeurt in principe als de temperatuur schommelt tussen de tien en twintig graden. (Dus niet in de winter) Binnenwerk doen wij het hele jaar door.

Wat kunt u zelf doen na het schilderen

Om het schilderwerk lang te laten stralen en het te onderhouden kunt u zelf wat eenvoudige stappen ondernemen. Dat scheelt op de lange duur heel wat geld.

  • Maak het schilderwerk iedere paar maanden schoon met een vochtige doek

  • Controleer de verf op beschadigingen; scheurtjes, blaasjes enz. Als deze op tijd worden aangepakt voorkomt u grotere problemen.

  • Een goede ventilatie werkt positief op het schilderwerk.

Wat doet ons schildersbedrijf nog meer?

Heeft u andere projecten, dan kunnen wij wellicht ook nog iets voor u betekenen. Wij zijn een veelzijdig bedrijf, gespecialiseerd in de vele verschillende vormen van wandbewerking (Stucco, Beton Ciré, Wandcoating) en brengen gietvloeren aan in vele vormen en maten of andere gewenste vloerbedekking. Moet er behangen worden of heeft de trap nieuwe bekleding nodig, ook dan kunt u bij ons terecht.

JMH: Uw partner voor al uw klussen in Twello

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te zien wat wij voor u kunnen doen. U bent bij ons van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen