Schildersbedrijf Nijmegen: JMH Vloeren & Wanden voor al uw schilderwerk

Heeft u een schilderklus in of rondom Nijmegen, dan kan ons schildersbedrijf u snel en vakkundig verder helpen. Wij schilderen zowel buiten als binnen en hebben inmiddels vele jaren ervaring. Onze medewerkers zijn goed geschoold en werken altijd netjes en snel.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Buitenschilderwerk Nijmegen

Het is doorgaans ons advies om uw huis iedere drie tot vijf jaar te laten overschilderen. De wisselende weersomstandigheden en de plaats waar uw huis staat zijn daarbij van belang. Scheuren, afbladderende verf of blaasjes zijn een teken dat er werk aan de winkel is. Houtrot is een geduchte vijand voor uw houtwerk en moet eigenlijk direct worden aangepakt. Wij werken tot op iedere (normale) hoogte en schilderen dakkapellen, gevels, kozijnen, deuren, ander houtwerk, schuttingen en tuinhuisjes.

Binnenschilderwerk Nijmegen

Strak, egaal schilderwerk geeft uw interieur weer een prachtige, frisse uitstraling en is zeker de moeite waard. Wij schilderen muren, plafonds en alle mogelijke vormen van houtwerk; trappen, deuren, kozijnen en meer. Gaat het u om vloerbewerking dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij geven u graag goed kleuradvies zodat u ten volle kunt profiteren van de nieuwe uitstraling.

Ons schildersbedrijf in een notendop

  • Al uw binnen- en buitenschilderwerk

  • Grote en kleine reparaties

  • Verf van topkwaliteit (Sigma, Sikkens enz.)

  • Stucwerk binnen

Maar JMH Vloeren & Wanden  doet nog veel meer

Wij zijn gespecialiseerd in glasvezelbehang en hebben ervaren stucadoors in dienst. Wij bewerken vloeren en leveren alle mogelijke vormen van wandbekleding. Siergrindvloeren, gietvloeren, PVC of vloeren met marmerstone; wanden met stucco, Beton Ciré, of coating, het kan allemaal. Heeft u een trap die nodig in een nieuw jasje moet worden gestoken, dat is voor ons geen probleem. Vraag ons naar de mogelijkheden of neem eens een kijkje op de pagina’s over onze diensten.

Kortom, voor een betrouwbaar afbouwbedrijf staat JMH voor u klaar

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Woont u in Nijmegen of omstreken en zoekt u een gerenommeerd bedrijf voor de bovenstaande diensten,
dan bent u bij JMH Vloeren & Wanden van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen