JMH Vloeren & Wanden: uw schildersbedrijf in Deventer

Zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf in of rondom Deventer?

Dan bent u bij JMH Vloeren & Wanden aan het goede adres. Wij doen zowel het buitenschilderwerk als het binnenschilderwerk en werken voor bedrijven en particulieren. Met oog voor detail nemen wij u het hele project graag uit handen en zorgen we ervoor dat uw project in de kortst mogelijke tijd straalt als nooit tevoren.

Wij zijn een groeiend bedrijf met ervaren, enthousiaste en goed-geschoolde medewerkers. Wij werken vlot, netjes en laten de werkplaats altijd schoon achter.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Wat kunt u verwachten van Schildersbedrijf Deventer?

Buitenschilderwerk

 • Deuren

 • Kozijnen

 • Gevels

 • Dakkapellen

 • Schuttingen

 • Tuinhuisjes of schuurtjes

Binnenschilderwerk

 • Muren

 • Houtwerk

 • Lijsten, deuren, kozijnen

 • Trappen en trapgat

 • Plafonds

 • Vloeren

Bij JMH Vloeren & Wanden Deventer leveren wij graag totale service

Wij leveren een groot scala aan diensten en kunnen u na goed overleg eenvoudig een voordelige totaaloplossing bieden. Wellicht is er meer nodig dan het normale voorbereidende werk waarbij wij schuren, gaatjes wegwerken en de oude verflagen verwijderen. Zwaar beschadigde muren of houten kozijnen vol houtrot vragen speciale aandacht. Onze timmermannen kunnen ook nieuw houtwerk plaatsen. Wij nemen uw project nauwgezet met u door en stellen dan een offerte op die perfect aansluit bij uw wensen en noden.

Wij werken altijd met de beste verf (Sikkens en Sigma RAL en NCS) tenzij u zelf aangeeft liever met een ander merk te werken.

Sigma & Sikkens verfspecialist uit Deventer

JMH Vloeren & Wanden schildersbedrijf Deventer doet meer

Ja, wij doen veel meer dan schilderen alleen. Wij zijn een veelzijdig bedrijf met jarenlange ervaring. Wellicht wilt u iets nieuws en zoekt u een speciale wandbekleding zoals Beton Ciré, Stucco of een vloeistofdichte wandcoating. Wilt u uw vloeren een nieuwe uitstraling geven, neemt u dan eens een kijkje op onze pagina’s over vloerbewerking. Wij leveren verschillende vormen van gietvloeren, siergrindvloeren, PVC en meer.

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.
U bent bij ons van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen