JMH Vloeren & Wanden uw schildersbedrijf voor Apeldoorn

Wij werken met veel plezier in Apeldoorn en omstreken en zijn een vakkundig schildersbedrijf voor binnen- en buitenwerk.

Door uw huis van buiten te schilderen zorgt u ervoor dat de waarde van uw huis behouden blijft en tegelijkertijd straalt uw woning weer als nieuw. Wel zo fijn. Ook binnen gaan wij graag voor u aan de slag. Gaatjes, scheurtjes en ook de grotere problemen door bijvoorbeeld houtrot, of ernstig beschadigde muren worden door ons vakkundig onder handen genomen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Wat kunt u verwachten van JMH schildersbedrijf Apeldoorn?

Diensten van JMH

Wat kunt u van JMH Vloeren & Wanden in Apeldoorn verwachten?

Vakwerk en gedegen kennis. Wij hebben reeds jarenlang ervaring en onze medewerkers zijn goed opgeleid en werken netjes en snel. Klantvriendelijkheid is voor ons een eerste vereiste. Wij stellen na uw project te hebben bekeken een duidelijke offerte voor u op. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Mochten er meer werkzaamheden nodig zijn (denk bijvoorbeeld aan behangen of het repareren van muren met gedegen stucwerk) dan leveren wij eenvoudig een totaalpakket. Wel zo handig, want dan bent u in een klap van alle rompslomp af en heeft u maar één aanspreekpunt.

Goed om te weten van schildersbedrijf Apeldoorn

Het is verstandig om de buitenkant van uw huis iedere drie tot vijf jaar te schilderen en bij voorkeur als de temperatuur tussen de tien en twintig graden ligt. Wij kunnen zwaar beschadigd houtwerk zonder probleem repareren en u kunt bij ons terecht voor een groot aantal diensten. Denk buitenshuis aan deuren, kozijnen, gevels, dakterrassen, balkons, schuttingen, tuinhuisjes, stucwerk en meer. Moet een reeds gestucte buitenmuur worden bijgewerkt, dan is dat geen probleem. Bij JMH Vloeren & Wanden leveren we totale dienstverlening.

Wij werken doorgaans op iedere (normale) hoogte. Binnenshuis schilderen we muren, plafonds, al het houtwerk en indien gewenst doen wij de vloerbewerking.

JMH Vloer & Wand Design voor Apeldoorn:

Wij kunnen in principe ieder project aannemen en werken zowel voor bedrijven als particulieren. Wij zijn een multifunctioneel bedrijf en veel meer dan alleen een schildersbedrijf. Heeft u een nieuwe vloer nodig, bijvoorbeeld een gietvloer met beton look of een andere vorm van vloerbedekking, wilt u een wand met Beton Ciré, Stucco of Renovlies, of moet uw trap bekleed worden, wij doen het allemaal graag. Vaak kunnen wij u in een persoonlijk gesprek beter bekend maken met alle verschillende mogelijkheden om uw huis om te toveren tot een waar paleis waar u nog jarenlang en met veel plezier van zult genieten.

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw: Kennis van zaken.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen