Uw Renovlies behangers in Nijmegen

JMH Vloeren & Wanden is uw partner voor Nijmegen en omstreken als het gaat om strak, professioneel behangwerk.

Uw huis is natuurlijk veel meer dan de plaats waar u slaapt en eet. Een huis moet warmte en veiligheid uitstralen; bij uitstek de plaats waar u wilt vertoeven. Wij helpen u graag een eind op weg met prachtig, strak Renovlies behang.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Renovlies behang? Wat is dat?

Renovlies behang is structuurloos behang dat enorm in opkomst is en steeds meer terrein wint op de behangmarkt. Dat komt ongetwijfeld door de strakke uitstraling en het feit dat deze behangsoort veel sterker is dan het gangbare behang. Renovlies is gemaakt van papier en polyester en wordt ook wel renovatiebehang genoemd door zijn scheuroverbruggende kwaliteit.

Nadat de wand goed is voorbereid kan dit behang relatief eenvoudig aangebracht worden. Wij doen ook stucwerk, indien dit nodig is om de wand helemaal behangklaar te krijgen. (Vraag ons naar de mogelijkheden van onze totaalpakketten waarbij wij u volledig ontzorgen) Na het aanbrengen van het behang kan het in iedere gewenste RAL kleur worden gesausd.

Heeft u andere wensen op het gebied van afbouw?

Wij leveren volledige afbouw en steken uw woning of pand graag in een fris nieuw jasje. Moet uw huis geschilderd worden of zoekt u naar een alternatieve vorm van muurbewerking? Geen probleem. Wij leveren muurbewerking met Beton Ciré, Stucco, of wandcoating. Wilt u uw vloer bewerken of uw trap laten bekleden? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij plaatsen gietvloeren, siergrindvloeren of vloeren met Marmerstone of leggen stevig PVC. De mogelijkheden zijn legio. Onze medewerkers zijn uiterst bekwaam, goed opgeleid en komen graag bij u langs in Nijmegen.

Heeft renovlies Nijmegen ook met andere behangsoorten?

Natuurlijk. Wij zijn gespecialiseerd in glasvezelbehang. Hierbij kunt u kiezen uit glasvezelbehang en glasvliesbehang. Dit zijn behangsoorten die gemaakt zijn met glasvezels waardoor ze erg sterk en stootvast zijn. Glasvliesbehang is vlak, terwijl glasweefsel behang altijd een structuurtje heeft. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

Dus voor al uw noden op afbouwgebied naar JMH:

  • Eerlijk geprijsd en eerlijk werk

  • Goed opgeleide, ervaren medewerkers

  • Duidelijke offerte, vrijblijvend advies

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom voor alle projecten.

Gratis offerte aanvragen