Inloopmatten bij JMH Afbouw vloeren & wanden:

Geen overbodige luxe

Bij JMH Afbouw vloeren & wanden kunt u terecht voor een groot aanbod stevige, duurzame inloopmatten, die op een eenvoudige manier extra bescherming bieden van uw vloerbekleding door vuil en vocht op te nemen.

Wat doet een inloopmat?

Een inloopmat is een functionele mat die zowel vocht absorbeert en vuil van de schoenen weghaalt. Het type vezel waarmee de mat is gemaakt is van belang, want dit bepaalt welke eigenschap (vocht- of vuilopname) de boventoon voert.

Een mat met een hardere, vaak wat grotere vezel werkt als een borstel die de schoenen schoonborstelt bij het binnenkomen. Zand, modder en andere onaangenaamheden hebben geen kans uw huis binnen te sluipen. Een mat met zachtere, wat kleinere vezels werkt beter om vocht op te nemen. Er bestaat natuurlijk altijd een gulden middenweg. Wij vertellen u er graag meer over.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Groot aanbod bij JMH Afbouw vloeren & wanden

Wij hebben een groot aanbod aan inloopmatten en dat in vele afmetingen. Gaat het u om een eenvoudige deurmat, of zoekt u juist iets groters voor bijvoorbeeld een deel van een bedrijfsruimte? Alles is mogelijk. Matten die groter zijn dan 2 x 2 (2m2)meter moeten wel worden verlijmd zodat deze stevig en veilig blijven liggen.

Goed om over na te denken voordat u een mat koopt:

Gaat het om intensief gebruik of gebruikt u de mat maar zelden?
Gaat het om vochtopname, om vuilverwijdering of om allebei?
Gemak van gebruik (Kinderwagens, rolstoelen enz.)
Past de mat bij uw interieur?

Wist u dat:

Meer dan de helft van het vuil in een ruimte of huis binnen komt via de schoenzolen? Een deurmat kan natuurlijk niet al het vuil wegnemen, maar het mag toch duidelijk zijn dat een goede inloopmat geen overbodige luxe is. U uw dure vloerbedekking met een inloopmat extra bescherming biedt tegen slijtage, krassen en putjes? Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloer de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen