Beautifloor laminaat:

Kwaliteit voor een goede prijs

Zoekt u naar een goede kwaliteit laminaat, maar naar een merk dat toch iets goedkoper is dan Balterio, dan moet u zeker eens een kijkje nemen in het aanbod van Beautifloor. Ook Beautifloor is een kwalitatief hoogstaand merk, maar is wel een wat goedkoper laminaat.

Vanzelfsprekend zijn ook de laminaatvloeren van Beautifloor door het kliksysteem eenvoudig zelf te leggen. Beautifloor heeft een grote collectie aantrekkelijke ontwerpen en het moet wel heel raar lopen als er geen design te vinden is dat niet perfect bij uw wensen aansluit.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Voordelen Laminaat:

  • Laminaat is kleurvast

  • Groot aanbod

  • Eenvoudig te plaatsen

  • Veel goedkoper dan hout

  • Geen groot onderhoud nodig

Wel moet u altijd voorzichtig met uw laminaat omspringen. Er kunnen krassen ontstaan als er bijvoorbeeld zware meubelen zonder viltjes op worden rondgeschoven en deze zijn niet zo makkelijk te verwijderen als bij een houten vloer. Als u zich stoort aan een wat sterker contactgeluid kunt u wellicht beter voor een PVC vloer kiezen.

Hoe zit dat met de garantie?

Op de collectie van Beautifloor zit doorgaans 15 jaar garantie als het om privé-gebruik gaat. Vraag ons naar de voorwaarden. Beautifloor Laminaat heeft een gebruiksklasse van (EN685): 32

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kennis van zaken.

U bent van harte welkom in onze showroom waar u kennis kunt maken met het uitgebreide assortiment van Beautifloor.
Wij geven u indien gewenst graag de nodige tips voor het plaatsen van uw laminaat en waar u voor moet oppassen.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Afspraak maken
Gratis offerte aanvragen