JMH Vloeren & Wanden voor uw glasvezelbehang in Apeldoorn

Stelt u zich eens voor:

U heeft die prachtige nieuwbouwwoning gekocht met die strakke, glad gestucte muren. Maar toch ontdekt u al snel scheurtjes en krassen in het stucwerk. Komt dat doordat die muur niet goed gestuct was? Zeer zeker niet. Wanden in een nieuwbouwwoning hebben nu eenmaal de neiging om wat ‘na te werken’ met het gevolg dat er al snel barstjes en scheurtjes in het stucwerk ontstaan. Ook een goed gestucte wand is in zekere mate wat poreus. Maar niet getreurd, want JMH Vloeren & Wanden heeft een eenvoudige oplossing: glasvezelbehang.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Strakke, gladde wanden met glasvezelbehang van JMH Vloeren & Wanden Apeldoorn

Onze ervaren behangers werken in Apeldoorn en omstreken en zorgen ervoor dat uw binnenmuren er binnen een mum van tijd weer als nieuw uitzien. Glasvezelbehang doet niet onder voor de best gestucte muren en is eenvoudig aan te brengen. Naden worden volledig weggewerkt en het behang kan in iedere gewenste kleur worden gesausd.

Wat is glasvezelbehang?

Glasvezelbehang is behang dat sterk, stootvast en scheur overbruggend op uw muur wordt aangebracht. Er zijn verschillende mogelijkheden bij glasvezelbehang:

  • Glasvliesbehang

    Glasvlies- en glasweefselbehang zijn gemaakt van glasweefsels, waarbij glasweefsel een structuurtje heeft en glasvliesbehang strak en egaal is.

  • Glasweefselbehang

    Glasvezelbehang is sterk en scheur overbruggend behang. Wij geven u graag advies over de beste mogelijkheden voor uw project.

  • Renovliesbehang

    Renovlies daarentegen is gemaakt is van papier met textielvezels en heeft, net als glasvliesbehang geen structuur en is dus eenvoudig te reinigen en/of te beschilderen.

Waarom JMH Vloeren & Wanden glasvezelbehang apeldoorn

Wij zijn werkzaam in en rondom Apeldoorn, leveren snel en vakkundig en laten uw woning altijd keurig achter. Als de muren al behangklaar zijn kunnen wij direct aan de slag, maar soms moet er eerst nog klein (of groot) herstelwerk worden verricht. Nadat het behang is aangebracht sauzen we het behang in de door u gewenste kleur. Wij kunnen u een totaalpakket bieden waarbij wij u het hele traject van A tot Z uit handen nemen. Wel zo makkelijk, want u weet dan precies waar u aan toe bent en u heeft altijd hetzelfde aanspreekpunt.

Maar we doen nog veel meer

Wij leggen vloeren en zijn goed bekend met alle gangbare vormen van wandbekleding. Zoekt u een bedrijf dat gietvloeren legt, PVC of bijvoorbeeld Marmerstone, dan komen we graag bij u langs. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in muurbewerking met Beton Ciré, Stucco of wandcoating. Wij werken met ervaren stucadoors, wij bekleden of bewerken uw trap en doen meer.

Dus in het kort bij JMH Vloeren & Wanden:

Woont u in Apeldoorn en bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om uw woning of bedrijfspand weer een fris, nieuw aanzien te geven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wilt u meer weten?

JMH Vloeren & Wanden: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.
U bent bij ons van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen