JMH Afbouw vloeren & wanden voor Zwolle en omstreken

Naadloze harmonie

Of het nu een werkruimte betreft, een woonkamer of zelfs een loods, iedere ruimte moet een bepaalde frisheid en inspiratie uitademen. U besteedt er tenslotte een groot deel van uw tijd in en dus verdient uw ruimte het beste dat er op dit gebied op de markt te krijgen is. Bij JMH Afbouw vloeren & wanden voor Zwolle leggen wij gietvloeren van hoge kwaliteit waar u letterlijk een leven lang van zult kunnen genieten.  Wij leggen kunststof PU-gietvloeren, en cement gebonden gietvloeren. Gaat het u om een Betonlook met een verrassend, vlammend effect? Ook dat kan. Bij JMH krijgt u naadloze harmonie voor al uw vloeren.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Gietvloeren Zwolle

Waarom een gietvloer van JMH voor Zwolle?

  • Prachtige, karaktervolle uitstraling

  • Naadloos gelegd

  • Vele toepassingsmogelijkheden

  • Duurzaam en sterk

  • Eenvoudig te onderhouden

  • Scherp geprijsd

  • Met zorg gelegd en met aandacht voor u als klant

Wij werken graag vanuit de overtuiging dat wij alleen door het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen groeien als ondernemer. Uw wensen als klant worden dan ook nauwgezet nagevolgd.

Uw partner voor een strakke, stralende gietvloer

Een nieuwe vloer laten leggen is een project waar u misschien wel tegenop ziet. Gelukkig is dat is nergens voor nodig. Wij nemen u het werk uit handen en maken voor u een vloer die volledig aan uw wensen voldoet. Onze offertes zijn duidelijk en overzichtelijk, waarbij wij niets aan het toeval overlaten. Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gietvloeren Zwolle

JMH Afbouw vloeren & wanden voor Zwolle:
Zelfs een saaie, doodgewone en onbeduidende vloer kan worden omgetoverd tot een waar kunstwerk waar u een leven lang mee zult kunnen pronken.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden Gietvloer Zwolle : Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloer de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen