Voor strakke, stralende gietvloeren in en rondom Utrecht

JMH Vloerdesign

Als u er voor kiest om een gietvloer te laten maken, kiest u voor duurzame kwaliteit en bent u verzekerd van een prachtige, strakke vloer die een leven lang meegaat. Bij JMH Afbouw vloeren & wanden hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van specifieke vloerapplicaties en leveren wij hoogwaardige en zorgvuldig afgewerkte gietvloeren. Wij werken voor bedrijven, ondernemers en particulieren. Bent u woonachtig in of rondom Utrecht en wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van een gietvloer dan adviseren wij u graag.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Waarom een gietvloer?

Iedere vloer heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en voor-en nadelen. Gietvloeren springen er uit als het aankomt op het aanleggen van strakke, naadloze vloeren met een prachtige, stijlvolle uitstraling. Hierdoor zijn gietvloeren vaak de ideale oplossing voor grotere ruimtes en industriële toepassingen, maar ze zijn ook prima geschikt voor kleine ruimtes en woningen. Deze vloeren zijn ijzersterk, hebben een hoge kras-en kleurvastheid en zijn eenvoudig schoon te houden.

* PU gietvloeren
* Betonlook-Flame PU gietvloeren
* Cement gebonden gietvloeren

JMH Gietvloeren voor Utrecht:

  • Naadloos

  • Uiterst duurzaam

  • Kleur-, kras- en watervast

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Brandveilig

  • Vele creatieve mogelijkheden

  • Geschikt voor vloerverwarming

Over JMH Afbouw vloeren & wanden voor Utrecht

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een gezond en eerlijk bedrijf met een grote en tevreden klantenkring door heel Nederland. Wij zoeken telkens weer naar de hoogst mogelijke kwaliteit en de beste technieken om het werk uit te voeren, want alleen door het leveren van topkwaliteit kunnen wij groeien als bedrijf. Uw wensen als klant worden nauwgezet opgevolgd en wij nemen uitgebreid de tijd voor u.

Gietvloer Utrecht

JMH Afbouw vloeren & wanden voor Utrecht:
De mensen die bij u over de vloer komen zullen onder de indruk zijn.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden Gietvloer Utrecht: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloer de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen