Gietvloeren bij JMH Afbouw vloeren & wanden Nijmegen

Uw vloer verdient het beste op de markt.

Er zijn nogal wat mogelijkheden om een vloer te leggen of mee te bekleden, en bij JMH Afbouw vloeren & wanden voor Nijmegen en omstreken beschikken wij over een ruime schakering aan mogelijkheden en hebben wij de kennis om bij u de juiste vloer te plaatsen. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in gietvloeren, een specifieke vloerapplicatie waarbij u verzekerd bent van een adembenemend, strak resultaat. Met een gietvloer van JMH Afbouw vloeren & wanden Nijmegen straalt uw ruimte als nooit tevoren.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een afwerkvloer op basis van kunststof die naadloos op uw vloer wordt aangebracht. De gietvloer wordt door ons op een dragende vloer gegoten, eventueel in meerdere lagen, waarna deze naar keuze kan worden afgewerkt met coatings en/of antislip afwerkingen. Het is relatief eenvoudig om een gietvloer over uw bestaande draagvloer te plaatsen. Dit kan over een betonnen ondergrond, maar ook over tegels of hout. Wij zorgen er voor dat de ondergrond vooraf op de juiste manier bewerkt is.

Gietvloeren Nijmegen

De mogelijkheden van een gietvloer

Er zijn veel mogelijkheden bij het plaatsen van een gietvloer. Zo kunt u kiezen uit gietvloeren met epoxy of polyurethaan, een cement- gebonden gietvloer, een betonlook-flame gietvloer, zachte of hardere varianten en ga zo maar door. Ook de kleuren, toch een van de belangrijkste aspecten voor een vloer, zijn te leveren in alle mogelijke RAL kleuren. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden zodat u de juiste keuze kunt maken voor een vloer die naadloos bij uw wensen aansluit.

Voordelen van een gietvloer

  • Relatief snel geplaatst

  • Kan worden aangebracht over de bestaande ondergrond

  • Naadloos

  • Uitermate onderhoudsvriendelijk

  • Slijtvast

  • Vele creatieve mogelijkheden

  • Geschikt voor vloerverwarming

Waarom JMH Afbouw vloeren & wanden voor Nijmegen?

Wij hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied en zijn uitgegroeid tot een gezond en eerlijk bedrijf met een grote, tevreden klantenkring door heel Nederland. Kwaliteit is voor ons een eerste vereiste en wij werken altijd met de beste technieken op de markt. De bestaande regels met betrekking tot onze werkzaamheden worden nauwgezet door ons nageleefd.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden Gietvloer Nijmegen : Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloer de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen