Gietvloeren van JMH Vloerdesign voor Hengelo en omgeving

Strak, Stralend en Creatief

JMH Vloerdesign is gespecialiseerd in het plaatsen van prachtige gietvloeren die niet alleen een leven lang meegaan, maar ook bijzonder stijlvol en fraai ogen. Of het nu gaat om een grote bedrijfsruimte met een vloer die tegen een stootje moet kunnen, of om het leggen van een karaktervolle vloer in een woonhuis, wij helpen u graag verder. Gietvloeren van JMH Vloerdesign Hengelo zijn oersterk, gunstig geprijsd en worden met de grootste zorg voor u gemaakt.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Wat is een gietvloer?

Een kunststof gietvloer is een vloer met een basis van polyurethaan (PU) of epoxy. (Dit  laatste is nog weer een stap sterker en in het bijzonder goed bestand tegen bijvoorbeeld zuren) Gietvloeren hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen perfect worden aangebracht over een vloerverwarming. Dit zijn belangrijke voordelen, maar minstens zo belangrijk is de schitterende uitstraling van een goed gelegde gietvloer.

Wij leggen PU gietvloeren, cement gebonden gietvloeren en Betonlook-Flame PU gietvloeren. In principe zijn alle mogelijke RAL kleuren of een combinatie van kleuren  mogelijk, waardoor er vaak een prachtig, haast vlammend motief ontstaat.

Voordelen van een gietvloer Hengelo

  • Veel toepassingsmogelijkheden

  • Volledig naadloos. Geen vervelende naden/voegen

  • Slijtvast en duurzaam

  • Uitermate geschikt voor de industrie

  • Hygiënisch en eenvoudig in het onderhoud

  • Kleurvast

Gietvloeren op maat en scherp geprijsd

Bij JMH Vloerdesign voor Hengelo hebben wij inmiddels meer dan 15 jaar ervaring. Wij werken snel en schoon, in de juiste volgorde en altijd volgens de bestaande voorschriften. Het juist leggen van een goede gietvloer vraagt om de nodige kennis en die is bij ons ruimschoots aanwezig. Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt. Heeft u speciale wensen, dan spreken wij die graag met u door.

Vanzelfsprekend worden alle veiligheids- en milieuvoorschriften nauwgezet nageleefd.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden Gietvloer Hengelo : Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloer de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen