Gietvloeren voor Harderwijk

JMH Afbouw vloeren & wanden: Kenmerkende kwaliteit en naadloze eenheid

JMH Afbouw vloeren & wanden voor Harderwijk is gespecialiseerd in het leggen van prachtige, strakke gietvloeren die uw woning of bedrijfsruimte een stijlvolle, stoere of warme uitstraling geven. Doordat een gietvloer naadloos wordt aangelegd heeft deze een groot aantal voordelen boven de meer traditionele vloerapplicaties en kan deze over het volledige oppervlak van een huis of bedrijfsruimte worden aangebracht zonder vervelende kieren en naden. Omdat een gietvloer water werend is kan deze ook prima gebruikt worden in vochtige ruimtes. JMH Vloerdesign voor Harderwijk en omstreken heeft al meer dan 15 jaar ervaring en werkt snel, netjes en met de grootste zorg.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Wat zijn de voordelen van een gietvloer?

 • Naadloos aangebracht

 • Kan op iedere ondergrond gebruikt worden.
  (Indien nodig bewerken wij vooraf de ondergrond)

 • Vele creatieve mogelijkheden

 • Leverbaar in alle RAL kleuren

 • Hardere of zachtere varianten mogelijk

 • Warm aan de voeten

 • Geschikt voor vloerverwarming

 • Duurzaam/slijt- en kleurvast

 • Eenvoudig te onderhouden

JMH Afbouw vloeren & wanden voor Harderwijk helpt u graag verder

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Zoekt u naar een wat speelsere oplossing voor uw vloer, of gaat het u juist om een strakke, klassieke vloer? Alles is mogelijk. Het leggen van een gietvloer is relatief snel gedaan, maar vraagt wel om gedegen kennis. Na vele jaren in het vak te hebben gezeten is die kennis bij ons volop aanwezig. Kwaliteit staat altijd op de eerste plaats en het spreekt vanzelf dat alle veiligheids- en milieuvoorschriften nauwgezet worden nageleefd.

Wij plaatsen Kunststof PU-gietvloeren, Cement gebonden gietvloeren, en Betonlook-Flame PU gietvloeren. Wij informeren u graag over de verschillende voor- en nadelen van ieder proces.

JMH Afbouw vloeren & wanden Harderwijk: Goed, beter, best
Een goede neus voor een betere vloer met de beste afwerking.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden Gietvloer Harderwijk: Kennis van zaken.

U bent bij ons van harte welkom en wij vertellen u graag meer over de ongekende mogelijkheden en afwerkmethodes bij het aanbrengen van een gietvloer.
Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen