Gietvloer Arnhem van de hoogste kwaliteit.

JMH vloer en wand design Arnhem werkt door heel Nederland

Een kunststof gietvloer Arnhem is de laatste jaren erg in populariteit gestegen en met recht want er zitten aan zo’n gietvloer heel wat voordelen. Voor het leggen van kunststof gietvloeren in Arnhem kunt u zowel particulier als bedrijfsmatig bij ons terecht. Een kunststof gietvloer Arnhem is een vloer met een basis van polyurethaan (PU) of epoxy. (Deze laatste is nog weer een stap sterker en goed bestand tegen bijvoorbeeld zuren)

Deze vloer kan door ons geleverd worden in alle mogelijke RAL kleuren of een combinatie van twee. Deze laatste methode wordt bijvoorbeeld gebruikt als men kiest voor een Betonlook-Flame pu gietvloer, een prachtige, strakke vloer met een haast vlammend motief.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Wat is een kunststof gietvloer?

Een kunststof gietvloer is een duurzame, kwalitatief hoogwaardige vloer met een speciale, uiterst sterke slijtlaag die zich gemakkelijk laat onderhouden. Een kunststof gietvloer is gemaakt op een basis van polyurethaan (PU) of epoxy. In industriële toepassingen wordt vaak gekozen voor een vloer op epoxy basis omdat deze nog sterker is, en goed bestand is tegen zuren.

Kunststof gietvloeren Arnhem zijn kras- en slijtbestendig, UV-resistent, vloeistofdicht en worden naadloos gelegd.

Voordelen van een Kunststof gietvloer Arnhem

  • Naadloos aangebracht

  • Slijtvast en duurzaam

  • Vloeistofdicht

  • Voor de industrie: bestand tegen zuren

  • Gunstig geprijsd

  • Hygiënisch

  • Eenvoudig in het onderhoud

  • Vele verschillende mogelijkheden bij de coating

Betonlook-Flame pu gietvloer Arnhem:

Een bijzonder fraaie uitstraling

Een Betonlook vloer heeft doorgaans een prachtig strakke en dus rustgevende, haast ruimtelijke uitstraling. Maar met een betonlook-Flame pu gietvloer gaat u nog een stapje verder. In principe verschilt deze gietvloer niet veel van een gewone pu-gietvloer, behalve dan dat wij bij deze gietvloer met twee goed op elkaar afgestemde kleuren werken. Hierdoor ontstaat er een prachtig, haast vlammend patroon dat bijzonder fraai oogt.

Cement-gebonden gietvloer bij Arnhem

JMH Afbouw vloeren & wanden

Als u kiest voor een cement gebonden gietvloer kiest u voor een uiterst duurzame vloer met een robuuste, fraaie beton look. De techniek voor het aanbrengen van zo’n vloer verschilt in wezen niet veel met die voor het leggen van een kunststof gietvloer. Bij een cement gebonden gietvorm wordt gewerkt met een cement gebonden minerale substantie. Hierdoor wordt een stevige, robuuste uitstraling gecreëerd. Ofschoon ook deze gietvloer erg makkelijk te onderhouden en schoon te maken is, vallen vuil en kleine beschadigingen op een dergelijke vloer nauwelijks op.

Vanzelfsprekend worden alle veiligheids- en milieuvoorschriften nauwgezet nageleefd.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw vloeren & wanden Gietvloer Arnhem : Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en adviseren u welk type vloer de meeste voordelen biedt in uw unieke situatie.
U bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen