Het schilderen van uw huis een klus naar ons hart

Uw huis moet geschilderd worden en dat is een lastige klus die u maar beter kunt overlaten aan de professionals.

Bij JMH Afbouw hebben wij de kennis, ervaring en een enthousiast team van medewerkers die uw huis vakkundig en met de grootste zorg in de verf zetten. Het schilderen van uw huis doet meer dan enkel uw woning of pand in een stralend nieuw jasje steken. Ook voor het onderhoud en bescherming van uw huis is dit van het grootste belang. Nederland is een land met sterk wisselende weersomstandigheden die grote invloed hebben op de staat van uw huis. Wij helpen u graag verder.

Gratis offerte aanvragen

Of bel 0619033898 voor meer informatie

Hoe werken wij bij JMH Afbouw?

Bij JMH weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Bent u geïnteresseerd, vul dan het aanvraagformulier in met de maten en de te verrichten werkzaamheden. Tevreden met de offerte? Geweldig. Wij maken met u een afspraak en komen langs om alles ter plaatse op te nemen. In dit gesprek spreken wij alles duidelijk met u door. Bij JMH weet u altijd precies waar u aan toe bent.

In principe kunnen wij elke klus aannemen en we werken tot op iedere normale hoogte. Vanzelfsprekend zal een minder goed onderhouden huis wat meer aandacht vragen. Oude verflagen worden netjes vervangen en waar nodig zelfs helemaal verwijderd.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Werkzaamheden houtwerk

  • Ontvetten

  • Plamuren

  • Schuren

  • Grondverf

  • Lak

Soms is er houtrot in het spel. Dit wordt vakkundig uitgefreesd en indien nodig kan het houtwerk zelfs helemaal vervangen worden.

  • Kwaliteit tegen betaalbare prijzen

  • Flexibel en klantvriendelijk

  • Alles tot in de puntjes verzorgd

Bij JMH Afbouw leveren wij graag totale service

Lichte kleuren zijn ideaal voor het schilderwerk aan het huis. Donkere kleuren nemen het zonlicht op waardoor er eerder scheurtjes ontstaan, terwijl lichte kleuren juist reflecterend werken. Fel witte kozijnen worden snel groezelig. Als u niet de tijd hebt die regelmatig schoon te maken is Offwhite een goed alternatief. De beste temperatuur om uw huis te schilderen is tussen de tien en twintig graden. Schilderen bij slecht weer is uit den boze.

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit verf. (Sikkens en Sigma, RAL en NCS kleuren) Uiteraard zijn alle kleuren mogelijk.

JMH Vloeren & Wanden schildersbedrijf Deventer doet meer

Ja, wij doen veel meer dan schilderen alleen. Wij zijn een veelzijdig bedrijf met jarenlange ervaring. Wellicht wilt u iets nieuws en zoekt u een speciale wandbekleding zoals Beton Ciré, Stucco of een vloeistofdichte wandcoating. Wilt u uw vloeren een nieuwe uitstraling geven, neemt u dan eens een kijkje op onze pagina’s over vloerbewerking. Wij leveren verschillende vormen van gietvloeren, siergrindvloeren, PVC en meer.

Anne Oldenhuis
Anne Oldenhuis
2023-07-10
Jmh is een bedrijf waar klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jarenlange ervaring en dus kennis in dit vakgebied word er met alle facetten rekening gehouden wat dus resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. Alles word perfect gepland en transparant uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden en gaan hier zeker terugkomen.
Martijn
Martijn
2023-07-07
Voor onze nieuwbouw woning heeft JMH vloeren & wanden de volledige vloer- en wand-decoratie uitgevoerd. PVC vloerbekleding, Stuco wanddecoratie en schilderwerk. Oprecht kan ik zeggen zeggen dat ik zeer tevreden ben met het het geleverde werk. Het team van vakmensen was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het geleverde vakmanschap overtrof mijn verwachtingen, met een prachtig resultaat en oog voor detail. De open communicatie gedurende het hele proces was uitstekend. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een adembenemende transformatie van hun woning.
melissa howell
melissa howell
2023-07-05
Tom Luhukay
Tom Luhukay
2023-07-05

Wilt u meer weten?

JMH Afbouw: Kennis van zaken.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.
U bent bij ons van harte welkom.

Gratis offerte aanvragen