De ruwe glans van de betonlook muur voor Zwolle en omstreken

Met een door ons gestuukte betonlook muur haalt u letterlijk een stukje stijl en schoonheid in huis. De betonlook muur stijgt de laatste tijd enorm in populariteit en met recht, want de natuurlijke weidse en warme uitstraling van de betonlook geeft iedere ruimte een bijzonder fraaie uitstraling die zich perfect laat combineren met hout en kleur. Bij JMH vloer&wanddesign werken wij vooral met Beton Ciré en Stucco, twee producten die de muren van uw woning snel en schoon transformeren, waardoor deze een ware lust voor het oog worden.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Betonlook muren met Beton Ciré en Stucco

Bij JMH vloer&wanddesign zijn wij in het bijzonder gespecialiseerd in het werken met Beton Ciré en Stucco. Beide producten geven u de gewenste klassieke uitstraling van betonlook maar er is wel een verschil tussen de twee. Terwijl Beton Ciré in principe overal in huis kan worden toegepast raden wij u aan om dit product vooral in vochtige ruimtes te gebruiken omdat Beton Ciré uiterst vochtwerend is. Stucco daarentegen is gemaakt op gipsbasis en is dus veel minder goed bestand tegen vocht en daarom wordt Stucco vooral in woonkamers of vergaderruimtes gebruikt. Het is wel goed mogelijk om Stucco met sealer te bewerken.

Waarom JMH Afbouw vloeren & wanden?

  • Wij werken in Zwolle en omstreken

  • Wij zijn een ervaren bedrijf dat dit werk al meer dan 15 jaar met veel plezier doet

  • Wij bieden altijd de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

  • Duidelijke afspraken. Overzichtelijke offertes

  • Altijd één aanspreekpunt

  • Wij werken snel en schoon

  • Bij ons bent u als klant nog altijd koning

  • Wij werken uitsluitend met de beste producten op de markt

Betoonlook muur woonkamer

betonlook muur in uw woonkamer

Voor een betonlook muur in uw woonkamer, vergaderruimte of gang zit u dus goed met Beton Ciré, maar wij bieden u graag een uitstekend, kwalitatief hoogstaand alternatief, namelijk Stucco. Dit is een product op basis van gips, waarmee u dezelfde robuuste, warme uitstraling verkrijgt als met Beton Ciré, maar Stucco is wel een stuk goedkoper. Omdat Stucco gemaakt is op een gipsbasis is het verstandig dit niet aan te brengen in vochtige ruimtes. Wel kan Stucco vochtwerend en transparant worden afgelakt. Stucco, schoonheid op basis van gips, is relatief eenvoudig en snel aan te brengen en droogt snel.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

De mogelijkheden voor degelijk stucwerk zijn legio en wij nemen graag de tijd voor u om alles goed met u door te spreken. Mocht u geïnteresseerd zijn en zoekt u een ervaren bedrijf in de regio Zwolle, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen