Stucwerk nodig in Utrecht voor een betonlook muur?

JMH uw professionele partner voor de beste resultaten

De betonlook voor het creëren van een uiterst fraai en sfeervol interieur is de laatste tijd enorm in populariteit toegenomen. Beton wordt wel eens bestempeld als het marmer van deze eeuw, en met recht, want het ruwe, stijlvolle en vooral natuurlijke karakter van beton is eigenlijk ongeëvenaard. Maar beton is prijzig en het plaatsen van een betonnen muur is niet iets waar u direct op zit te wachten. JMH Afbouw vloeren & wanden biedt u een vlotte en betaalbare oplossing door uw muur te stuken met Beton Ciré of Stucco.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Mogelijkheden

De betonlook geeft een krachtig interieurbeeld dat zich goed laat combineren met andere, natuurlijke producten. Een wandafwerking met Beton Ciré voor het verkrijgen van de betonlook is in het bijzonder geschikt voor badkamers en andere natte ruimtes vanwege het vochtwerende karakter van Beton Ciré. Het product wordt naadloos aangebracht en wordt in vele verschillende kleuren geleverd. Beton Ciré is een natuurlijk product dat bestaat uit microcement, zand, kunsthars, kleurstof en eventueel de door u gewenste sealer.

Waarom JMH Afbouw vloeren & wanden?

JMH Afbouw vloeren & wanden werkt nu ook in Utrecht en omstreken

  • Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het vak

  • Wij zijn gespecialiseerd in het werken met Beton Ciré en Stucco

  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

  • Duidelijke offertes

  • Eén aanspreekpunt

  • Wij werken snel en schoon

Betoonlook muur woonkamer

betonlook muur in uw woonkamer

Voor een betonlook muur in uw woonkamer, vergaderruimte of gang zit u dus goed met Beton Ciré, maar wij bieden u graag een uitstekend, kwalitatief hoogstaand alternatief, namelijk Stucco. Dit is een product op basis van gips, waarmee u dezelfde robuuste, warme uitstraling verkrijgt als met Beton Ciré, maar Stucco is wel een stuk goedkoper. Omdat Stucco gemaakt is op een gipsbasis is het verstandig dit niet aan te brengen in vochtige ruimtes. Wel kan Stucco vochtwerend en transparant worden afgelakt. Stucco, schoonheid op basis van gips, is relatief eenvoudig en snel aan te brengen en droogt snel.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij JMH vloer&wanddesign om de betonlook muur ook bij u aan te brengen. Wij werken overal in de provincie Utrecht. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen