De ruwe pracht van de betonlook muur met JMH vloer&wanddesign in Deventer

Als u een ruimte binnenkomt waar de muren gestuukt zijn met de betonlook is het haast alsof u de klassieke schoonheid van de oudheid binnenstapt. De ruige eenvoud die tegelijkertijd ruim en warm aanvoelt is met gewoon stucwerk eigenlijk niet te evenaren. Met de duurzame betonlook creëert u dan ook een unieke sfeer in uw woning, badkamer of vergaderruimte waar u lang van zult genieten. JMH vloer&wanddesign in Deventer helpt u graag bij een efficiënte verfraaiing van uw woning.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Of  bel 06 19033898 voor meer informatie

Wie zijn wij?

JMH vloer&wanddesign in Deventer is een bedrijf dat inmiddels meer dan 15 jaar op dit gebied werkzaam is. Wij hebben liefde voor het vak, hebben plezier in het werk en werken nog altijd met de uitgangsstelling dat u als klant koning bent. Wij werken vlot, schoon en doeltreffend, maken duidelijke afspraken en offertes met een eerlijke prijs, en u kunt bij ons altijd rekenen op één aanspreekpunt. Onze showroom is gevestigd in Deventer, maar wij hebben in het verleden al door het hele land werkzaamheden verricht.

Betonlook muur Deventer
Betoonlook muur woonkamer Deventer

Wat is dat eigenlijk: de betonlook muur?

Beton wordt tegenwoordig wel het marmer van de 21e eeuw genoemd, want met haar unieke grijstinten en het levendige oppervlak dat goed harmonieert met kleur en hout, kunt u een bijzonder fraaie sfeer scheppen in uw woning of vergaderruimte. Maar beton is prijzig en het plaatsen van betonnen muren is geen eenvoudige klus. Daarom levert JMH stucwerk met de betonlook waarmee u snel en doeltreffend hetzelfde effect creëert. Wij werken met Beton Ciré, een product op basis van zand en microcement, en met Stucco. Stucco is in de regel wat goedkoper, maar doordat het product gemaakt is op gipsbasis is het in tegenstelling tot Beton Ciré niet vochtwerend en is het doorgaans een betere oplossing voor niet-vochtige ruimtes.

Gietvloer showroom

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Deventer. Bent u geïnteresseerd, dan raden wij u aan om even aan afspraak te maken, zodat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. De koffie staat klaar.

JMH Vloer&Wand Design
Kamperstraat 24
7418 CA Deventer

0619033898
Showroom: geopend op afspraak

Wilt u meer weten?

Zoekt u naar een professioneel bedrijf in Deventer dat u kan helpen bij het stuken van uw muren, dan bent u bij ons van harte welkom. Wij nemen graag de tijd voor u om alle voor- en nadelen van een bepaalde stucmethode uitgebreid met u door te nemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

Afspraak maken showroom
Gratis offerte aanvragen